'Hayat Bazen Tatlıdır' İçin Flaş Karar!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

'Hayat Bazen Tatlıdır' İçin Flaş Karar!

32ec409b591c138d2371b38582e19869.jpg

Star TV’de ekrana gelen Hayat Bazen Tatlıdır'dan yeni gelişmeler var!

Başrollerini Birce Akalay, Ufuk Özkan, Kanbolat Görkem Arslan ve Hamdi Kahraman gibi isimlerin paylaştığı yapım için Duymayan Kalmasın’da (Star TV) Mehmet Ali Erbil ''final yapacak'' iddiasında bulundu. Programın sunucularından, aynı zamanda Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu ise “Bitmiyor, oyuncu kadrosu ve hikaye değişecek” diyerek dizinin başka bir eksende devam edeceğini belirtti.

Hayat Bazen Tatlıdır, yeni bölümleriyle her Pazar 20:00’de Star’da!
Orijinal formatta oku

Sezon sonunda bitmesi daha iyi olur ama kadro ve hikaye değiştirip rezil olmak istiyorlarsa kendileri bilir. O zaman görürüz sözde "efsane"nin ne kadar dayanabileceğini. :A

Gerçi Cengiz Semercioğlu'na ne kadar inanmak lazım bilmiyorum.

Niye böyle bir şeye ihtiyaç duymuşlar güzel hikaye iyi oyuncular vardı saçma sapan gereksiz hamleler yapıyorlar ayar oluyorum.

Hayat Bilgisi de öyle olmuştu 2.sezon falan başka oyuncular geldi her sezon farklılaştı neredeyse git gide de alışılması zor oldu yenilere ve finali yapıldı bu da aynı olur.

Sonuç olarak devam edecek çünkü izleyici tarafından benimsendi efsane olmak böyle bir şey. :A

Gerçek bizin bedduasını alırsan böyle olur. :) Bak Acun'a bak Beren'e, Bak Stil yarışmasına bak bak bak işte gerçek biz. :)

Her sezon güzelleşti demek istedin herhalde. .ss
Hiçbir şekilde ilk sezonların güzelliğini alamadı bana göre ilk sezonlar başkaydı. :)
hqdefault.jpg

19757513.jpg

Hangisi daha iyiydi? :D

İlk fotodaki sezon da ayrı güzeldi Emin hastalanmıştı yeni müzikleri çok çok sevmiştim o yüzden son sezonunu ayrı severim. :D
Eee bi Emin vardı orada dizinin çoğu okulda geçiyordu okul yıllarını soruyorum dolayısıyla öğrenciler falan. :D Arif, kopil, pikaçu, barbie, sedat ilk akla gelenler ilk fotodaki karakterleri sayamam bile 2-3 tanesi hariç. :D

Eee bi Emin vardı orada dizinin çoğu okulda geçiyordu okul yıllarını soruyorum dolayısıyla öğrenciler falan. :D Arif, kopil, pikaçu, barbie, sedat ilk akla gelenler ilk fotodaki karakterleri sayamam bile 2-3 tanesi hariç. :D
O açıdan evet daha iyi olabilir sonuçta hepsi orijinal karakterlerdi ama dediğim gibi genel olarak son sezonu seviyorum, okul/dışarı diye ayırmadım. :A

Arka Sıradakiler: Umut gibi birşey olacak ee çakma senaryo tükendi tabi :A
Arka sıradakiler umut olmaz herhalde bence o hırsız okulu patlatıcak
Bana fark etmez
Sihirli annemin çakmasını yapsalar seyrederim gamze özer ve d prodüksiyon yapar bence
Akasya durağı ve küçük ağa Arka sokaklar cumartesi Sihirli annem benzeri Kanal d de Sihirli Hayatlar Sihirli annemin benzeri @batuhankaralar
@mrt-06 benzesede seyrederim ben dizi haksızlığa uğradısa Hayat bilgisinin finali acele çekilmiş sürgünle bitiriyor
Perran kutmanı alabilirler diziye

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme: