Hayat Şarkısı'nın İlk Sezon Çekimleri Sona Erdi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Hayat Şarkısı'nın İlk Sezon Çekimleri Sona Erdi!

life-song.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı'nın ilk sezon çekimleri sona erdi.

Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Seray Gözler, Pelin Öztekin, Olgun Toker, Almila Bağrıaçık, Filiz Ahmet, Aydan Taş ve Osman Alkaş'ın yer aldığı yapımın bugün son kez paydos yapmasının ardından Biricik, Instagram hesabından tüm ekibin bir arada olduğu bir fotoğraf paylaşarak çekimlerin bittiğini duyurdu.

Hayat Şarkısı, sezon finaliyle 28 Haziran Salı 20.00'de Kanal D'de!

ClPYCQUWkAAMZg7.jpg

Orijinal formatta oku

Oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Belli bir reytingte tıkandı kaldı ama o oranlarını da korumayı başardı. Gelecek sezon muhtemelen 4-5 arası alır ve son sezonu olur.

Sezonun en sürpriz işlerinden birisi oldu, umarım yeni sezonda da iş görür. Tabi ben dizinin gününün değişeceğini düşünüyorum, yeni sezonda Ekim-Kasım gibi başlayacak. Kanal D o zamana tutmayan işlerini falan yollayıp yenilerine yer açacak. Cumartesi olabilir bu dizi. :)

Sezonun en sürpriz işlerinden birisi oldu, umarım yeni sezonda da iş görür. Tabi ben dizinin gününün değişeceğini düşünüyorum, yeni sezonda Ekim-Kasım gibi başlayacak. Kanal D o zamana tutmayan işlerini falan yollayıp yenilerine yer açacak. Cumartesi olabilir bu dizi. :)
6 reyting alan dizi neden gün değiştirsin ki? Hem Kasım'da başlaması da söz konusu olamaz. :)

Guzel bir dizi. Basarili bir sezon gecirdi