Hayatın Zalimliği 3. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dka

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
60
Puanı
29
Zeynep Murat ile öpüşürler ve Selda çıldılır ve Zeynep e bagrırır ve kavga ederler ve onun boğazını sıkar Zeynep çığlık ata ata ağlar ve Murat Selda ya bagrır ve onun kolunu sıkar ve Selda ağlar ve ona hesap sorar
-ben bunları hak edecek ne yaptım der Selda
-Murat sana aşık değilim anla ya anla
-Selda ağlar
-Murat onun kolunu tutar
-Selda bırak diye bağıra bağıra ağlar
-Murat özür diler
Zeynep ile Kerim kavga ederler ve Selda ağlayarak eve gider ve annesi Keriman hanım ona neyin var diye sorar
-Selda her şeyi anlatır
Ve annesi ona derki sen bu kadar ezikmisin aptal der
-Selda aptalım ben diye ağlayarak eşyaları kırar
- Ve annesi onun yanına çıkarak ağlar
-Keriman ise Süreyya ya gider ve her şeyi anlatır ve Süreyya Murat ın kredi kartlarını iptal eder ve Zeynep e gider ve babasına hakaretler eder ve annesine Zeynep in hakaret eder ve kavga ederler ve Süreyya Murat eve gelince kavga ederler ve Murat evi terkeder ve Süreyya ise Selda eve gelir ve ona hakaretler eder ve gazeteciler getirilir ve eve onları rezil eder ve Süreyya nın kocası ile ele ele tutuşup Süreyya rezil olur ve kocası ile Süreyya kavga eder ve akşam olur Selda Konak'a yemek yemeye gider ve Zeynep te gelir ve Süreyya çıldırır ve Süreyya Selda Süreyya yı herkesin önünde rezil edince Süreyya bayılır ve hastane ye kaldırılır ve Selda Yı tehtit eder ve Süreyya rezil olur ve Zeynep evi kendi üstüne almak için para verir ve iş birliği yapar ve Süreyya ya imzalarla Zeynep evin sahibi olur ve Süreyya çıldırır Kerim bey ona nasıl yaparsın diye döver ve Zeynep ise Murat ona aşk itirafı yapar ve öpüşürler Kerim çıldırır Murat'ı döver Selda ise Murat ile akşam yemeğine gider ve iş için Kerim de Zeynep ile gider ikisinde birbirlerini kıskanır ve mahalledeki Ali Nalan ı tecavüz eder ve Nalan hamiledir ve babası silahını alarak Ali yi döver ve nalan ile Ali iş birliği yapar ve Zeynep e intikam planı kururlar ona ateş edecekken durdurlar ve Nalan ağlar Konak a gider ve Ali Zeynep i istemeye gider ve babası ise Zeynep i zorlana döverek Ali ile evlendirmeye kaldırır ve Zeynep ise çığlık ata ata ağlar ve onu istemeye gelirler ve Nalan onların işlediği suçları öğrenir ve babasına verir ve babası kahka atar Ve onların evlerine polis gelirZeynep ile Ali nişanlanır 3.bölüm sonu

Çok güzeldi aşk , entrika , macera vardı bu bölüm çok iyi
3 bölüm Den en çok hangisini verdin sırayla en beğendiğin sahneleri seç ve aşk nerde entrika nede macera nerdeydi

4.bölüm fragmanı Zeynep İ istemeye gelirler ve evlenmek isteniyorum der ve babası ona yumruk atar ve Murat ile öpüşürler Kerim ise Zeynep İ olan aşkıyla barışırlar Ve Murat ona hesap sorar Ve Selda Murat ı öper Murat hırstan Selda ile yatağa girerler Zeynep iel ayrılırlar Ve Selda nın planıyla her şey gerçekleştir Selda Zeynep e tokat atar ve Zeynep e para saçar Ve Zeynep Selda ya tokat atar ve Zeynep onun saçını çeker ve Zeynep in babası ile Selda sevişirler ve Zeynep in annesi görür

@vadikızı @emre29 Yen'i bölüm çok heyecanlı olacak

Ü
valla tüm sahneler güzeldi😉
en beğendiğin bölüm sıra sıra

@emree-29 @vadikızı fragman çok iyi

Son düzenleme:

Fragmanı beğendim

muratın aşkını zeynebe söylemesi ben bu hikayede zeynebe çok üzüldüm ya
zeynebin zorla nişanlanmasını sevmedim

Fragmanı beğendim

zaten Zeynep e yaptıktan hayatta yaşadıkları zalimlikler var
4.bölüm Fragman-2 bu hafta bir sürü olay çıkaçak en iyi bölüm var
@vadikızı @emree-29

Murat'ın babası tutuklanır Ve Murat Zeynep in babasının yaptığını öğrenir ve onu döver ve annesi kocasına hesap sorar Ve silahla kavga ederler ve birisi vurulur Ve Kerim ile Zeynep beraber kaçarlar Ve Murat Zeynep ten bunların hesabını sorar Ve Zeynep e düğün yaparlar Ve Kerim Zeynep ile kaçar Murat Selda ya bağrır ve Selda merdivenlerden yuvarlanır

4.bölüm Özetli olacak @vadikızı @emree-29

Fragmanı beğendim

Dizinin 1.sezonu 30 bölüm sürecek anlaşmam var
eğer başarılı devam ederse 2.sezonda onay alır

Son düzenleme:
Size bir tüyo veriyim mi Daha dizi başlamadı be ne başlaması Zeynep in o şeytan Ablası Nalan Zeynep e kötülük yapacak ve Selda ile iş birliği yapacaklar ve Nalan da Murat a hasta gibi aşık olacak ve delirecek ileride @vadikızı @emree-29

4.bölüm özeti
Zeynep nişanlanır Ve Zeynep evde dayak yer ve Murat ile öpüşür Ve Selda ile Kerim plan yaparlar Ve Selda Ali ile onun nişanlandığını Murat a söyler ve Zeynep ile ayrılır Ve zenginlerin evinde ortalık karışmıştır Ve Murat Zeynep in babası ile kavga eder ve Selda Zeynep in babasını baştan çıkaracaktır ve Selda ile Murat sevişirler ve beraber uyurlar Ve Zeynep onları öpüşürken görür Ve Selda Zeynep e tokat atar ve Zeynep Selda yı döver ve Zeynep in babası ile aşk yaşar Ve annesi bunu görür Ve annesi ile babası kavga eder Zeynep Selda nın evine gider ve Selda nın oyunları ortaya çıkacaktır ve Murat ondan ayrılır Ve annesi babasının kafasında cam kırar Ve Zeynep i evlendirmeye kaldırırlar Ve Murat gelir ve öpüşürler ve kerim ile Zeynep kaçarlar Yen'i bölüm yarın @vadikızı @emree-29 bunlar dışında daha süprizler var yarın akşam