İtalyada ne işim var yaw elin memleketinde ben yapamam mümkünse kayseri dışına çıkmıcam ben
He tmm o zaman
Ben dilimi kültürümü dinimi bilen isterim ne işim var elin italyaniylaGayet iyi.
İtalyada ne işim var yaw elin memleketinde ben yapamam mümkünse kayseri dışına çıkmıcam ben
He tmm o zaman
Ben dilimi kültürümü dinimi bilen isterim ne işim var elin italyaniylaGayet iyi.
Ne zamandi1 kere oldum
Kaç porsiyon iskender yersin demedim ama neyse2.5
Üç buçukuncu ile zirvede tamamlarız inşallah.
vat ar yu duingİki sanıyodum ama birmiş
Tabi ki de oldu. Sevildiğini bilmek dünyanın en güzel şeylerinden biri. Sevildiğini bilince seni seven kişiye daha çok bağlanıyorsun.Vov ne kadar hoş o da sana oldu mu
Ne kadan üzücü mi tu
Tebrik ederim
2012-13-14 zamanlariNe zamandi
Kaç porsiyon iskender yersin demedim ama neyse
vat ar yu duing
Sevgi aşktan daha büyük bir duygu degilmi 😱 seninki hoslasmadır2 kere olmuşumdur herhalde, şimdi aklıma ikisi geldi. Diğerleri için aşk olmamıştır, sevgi olmuştur.
Aşkı tatmak şartAşık olsam unutmazdım diye düşünüyorum. Şuan zamanında tüm etkilendiklerimi unuttuğuma göre hiç aşık olmadım.
Biliyorum canım ama olursun insallah2012-13-14 zamanlarikim oldugunu biliyorsun zatenbundan sonra aşık olur muyum bilmiyorum büyük ihtimal olamam
Hadi görüşürüz
Denedim ama olmadi bakalim belki zamanla olurSevgi aşktan daha büyük bir duygu degilmi 😱 seninki hoslasmadır
Aşkı tatmak şartBak @Çiğdem- e destereye aşık
Biliyorum canım ama olursun insallah
Neden ki @Yakamoz-Asi yi sen de mi kiskandin Italyan buldu diye @Çiğdem- kiskandiGeldimm dün gece foruma giremedim sorun vardı forumdaben daha @Yakamoz-Asi Ömeri konuşturcaktım yaa
Gerçek aşkını daha bulmamışsınDenedim ama olmadi bakalim belki zamanla olur
Neden ki @Yakamoz-Asi yi sen de mi kiskandin Italyan buldu diye @Çiğdem- kiskandi
Gerçek aşkını daha bulmamışsın
Zaten kızı degil Omeri kıskandı Italyan birini buldugu içinYok bee ne kıskanması Ömer uzun konuşmayı pek sevmez az konuşturayım diyordum
Öz kardes bile kiskanilir tabiki sen italyan erkek bulamadan o gitti italyan kız buldu hoş neden rus bulmadin @Yakamoz-AsiAllah allah Ömeri niye kıskanayım yaw kardeşim o benim
Öz kardes bile kiskanilir tabiki sen italyan erkek bulamadan o gitti italyan kız buldu hoş neden rus bulmadin @Yakamoz-Asi
Heralde canım dizilerde de çok var.Ayni kadina asık olurlar digeri kardesini kıskanıp entrika cevirirAllah canını almasın senin emiii öz kardeş kıskanılırmı bee
Heralde canım dizilerde de çok var.Ayni kadina asık olurlar digeri kardesini kıskanıp entrika cevirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?