Hayatınızda Hiç Alkol İçtiniz Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Evet içtim

Oy: 17 45.9%
  • Hayır hiç içmedim

Oy: 20 54.1%

• Kullanılan toplam oy
    37
yok ramazanda orucu içkiylemi açıcam

İsteyen içer isteyen içmez kimsenin kararına karışmam ama içki günahtır içmeyin içince birşey olmuyor:biggrin:
Sarhoş olmak da güzel birşey değildir:biggrin:
Bu sözlerim benden küçük olanlara:biggrin:

Ramazan ayinda içmiyorsunuzdur umarim.

Yok İçilmez sadece Ramazan değil Peygamberimizin torunlarının öldüğü zamanda da içilmiyor.

Kaç kere sarhoş oldun

Kaç kere sarhoş oldun
İçki içmediğim için sarhoş olmadım

Ama sarhoş olunca da pek birşey olmuyor. Benim arkadaşlarım içiyorlar saçma sapan gülüyorlar başka da birşey yok yani gençlerin kafasını bulandırmaya gerek yok!

Bulandırmak ? Biz kimseye içki için iyidir demiyoruz

Bizim burada serseriler var, toplanıyorlar 8-10 kişi ne yaptıkları belli değil artık balimi çekiyorlar, bira felanmı çekiyorlar belli değil..

1-2 kişi içkiyi özendiriyor ama hoş bişey değil

Hayır, içmedim ve içmem.

Sırf sigarayı ve alkolü hava atmak için içenler var, onlar özentilerin teki zaten

Iddia oynamakta haram, yani günah takas. Hatirlatirim.

orda dur haram deme günah de haram kesinlikle yasak olan şeydir iddaa oynamak günah zaten bıraktım 1 haftadır oynamıyom ondan önce de pek oynamazdım 2 sene hiç oynamadım Allah a şükür bıraktım iddaa dan hayır yok

Hayır, içmedim ve içmem.

Sırf sigarayı ve alkolü hava atmak için içenler var, onlar özentilerin teki zaten

Onlara bende gıcık oluyorum zaten hacı
Ama içki günah yok günahtır diyip neler neler yapanlar var + milli piyango oynayanlar var, sayısal loto , iddia oynayanlar var bunlar da günah o zaman ? ama söz alkole gelince dindar kesinliler de oluyor
( Sözüm bunları yapıp da alkolü kötüleyenlere
)