Hayatınız Bir Dizi Olsa Nasıl Olurdu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dizi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,617
Puanı
1,061
Hayatınız bir TV dizisi olsa nasıl olurdu?

Evet, sorumuz bu. Dizinin adı, türü, süresi, hangi oyuncuların olacağı, gün ve saati, kaç sezon/bölüm olabileceği, yönetmeni, senaristi, yapım şirketi, hangi gruba (Total veya AB) hitap edeceği ve bunun gibi daha birçok şeyi kafanızda tasarlayarak yorum olarak yazabilirsiniz. Yaratmakta tamamen özgürsünüz. Yorumlarınızı bekliyoruz. :)

Son düzenleme:
senarist ben ve liseden sınıf arkadaşım
ilk olay
baya aksiyonlu olur ve dram başlarda boğulma tehlikesi ardından beyin kanama tehlikesi ardından hastahaneler otobüse biner sınıf arkadaşıyla olay çıkar baltayla bir kız kovalanır Tarla başında bodrumdaki maçta kavgalar çıkar sahayı yakarlar bacaklarını kırarlar hakem tehdit edilir ölümle ve sınıfıda şikeden disipline gitme tehlikesi
kızların konuşması yüzünden ders sırasında 2 puan ve tek zayıf lise sonda teşekkürü kaçırmam ardından baraj dersinden düşük alıp takdiri 0 puanla kaçırmam baraja şanş eseri girmem ardından ingilizcede üniversitede iki yıl uğraşması gerekti lisede biyolojiyle 4 defa uğraştı öğretmen hastalanmasa geçemiyecekti @aserat54 @ABAY_06 @Çiğdem- @gözlemci
Ardından garip garip rüyalar
Kanal Kanal d
gün perşembe saat 20
16 sezon
Yapım Erler Film
Kadro
Naz elmas yağmur
meryem uzerli Arjen
gizem soysaldı annesi
gökhan mumcu babası
zeki alasya dedesi
Emir berke beni oynayabilir
levent ülgen öğretmen matematik amcamı oynar
doktorlar
birce akalay
mine tugay
@aserat54

Son düzenleme:
Adi : Kara Dünyam olabilirdi :) (Tutmasi için 😉 )
Türü : dram- aksiyon-komedi-gerilim olurdu ama aksiyon kısmı rüya kısımlarım olurdu öyle ahım şahım aksiyon yok hayatimda .ss gerilim baya var sınav gunleri falan ohooo reytinglerde zirveyi zorlardim yani :A
Komedi ise kardeşim ve benim normal günlük hayatim :A Ayol evde komedi cekiyoruz resmen :F :F :F

Senarist : Tabisi ben @Çiğdem- @destere @pompy @xemrexxx @denizz19 :A
Oyuncular :
Benim bebekligim: Ask yenidendeki cocuk
Benim çocukluğum : Küçük Cihangir
Gençliğim : Şu anda tabisi ben oynarim gencligimi tutupta baskasina verecek halim yok :A
Annem : @Çiğdem-
Babam : Murat Yıldırım
Kardesim : Tabisi benim kardesim :)
Kardesimin küçüklüğü : Aşk yenidenki küçük kiz
Kardesimin bebekligi : Bebek isindeki bebek.

Diğer yan rolleri yazmıyorum fazla olur :)

Sezon sayisi : 17
Bolum sayisi : 1000 :A :A
Kanal : Fox Tv
Gün : Pazartesi
Saat : 20.00

Yonetmen : Cevdet Mercan
Yapimci : Altın Film
Bir bölümün süresi : 3 Saat (Ozet- reklam hariç )

Günlük dizide olabilir :::
Hafta içi her gün saat 19.00
Kanal : Fox
Sezon : 17
Bolum sayisi : 6000 :A :A :A

Konu : Anadolunun çeşitli yerlerine sürüklenen ailenin büyük cocuklarinin her sehirde ayri ayri yaşadığı olaylar- aşklari - entrikalari falan :A :A

Benim 20-30lardaki halimi Kıvanç oynasin (devam ederse) 😉

@aserat54 konu iyiymiş bu arada :)

Türü : dram- aksiyon-komedi-gerilim olurdu ama aksiyon kısmı rüya kısımlarım olurdu öyle ahım şahım aksiyon yok hayatimda .ss gerilim baya var sınav gunleri falan ohooo reytinglerde zirveyi zorlardim yani :A
Komedi ise kardeşim ve benim normal günlük hayatim :A Ayol evde komedi cekiyoruz resmen :F :F :F

Oyuncular :
Gençliğim : Şu anda tabisi ben oynarim gencligimi tutupta baskasina verecek halim yok :A

Konu : Anadolunun çeşitli yerlerine sürüklenen ailenin büyük cocuklarinin her sehirde ayri ayri yaşadığı olaylar- aşklari - entrikalari falan :A :A

Teşekkürler, amma detaylı anlamışsın sen de. Konu fena değil, kadro da güzel görünüyor. :X

Oyuncular :

ilk olay
baya aksiyonlu olur ve dram başlarda boğulma tehlikesi ardından beyin kanama tehlikesi ardından hastahaneler otobüse biner sınıf arkadaşıyla olay çıkar baltayla bir kız kovalanır Tarla başında bodrumdaki maçta kavgalar çıkar sahayı yakarlar bacaklarını kırarlar hakem tehdit edilir ölümle ve sınıfıda şikeden disipline gitme tehlikesi
kızların konuşması yüzünden ders sırasında 2 puan ve tek zayıf lise sonda teşekkürü kaçırmam ardından baraj dersinden düşük alıp takdiri 0 puanla kaçırmam baraja şanş eseri girmem ardından ingilizcede üniversitede iki yıl uğraşması gerekti lisede biyolojiyle 4 defa uğraştı öğretmen hastalanmasa geçemiyecekti @aserat54 @ABAY_06 @Çiğdem- @gözlemci
Kanal Kanal d
gün perşembe saat 20
hahahahah ayyy tam @pompy ve @cookies lik bir konu olmu @aserat54 döktürmüşler :F:F:F
@dizimedya eksik sadece oda yazsın bir senaryo:A:A:A

ahh @destere ne vardı ayol protesto yapıcak senin hayatının dizisinide merak ettim şimdi okuyamıcaz:F:F:F

Hayatım komedinin tavan yaptığı yer yer dram sahnelerinin çoğaldığı bir dizi olurd upek fazla ayrıntıya gerek yok gibi...

Sen de bir dizi fikri yazsana konuya, katkın olsun. :X
@Çiğdem- in hayatinda bişi yokki lo 😉
Ilk doğduğu zaman bebekler ağlar ama cigdem parleaaakk diye bağırmış :)
Küçükken her gördüğü parlağa hello parlak sevgili olalimmi diyormus babasi az daha katil olucimis :)
Ergenken hepten parlak meraklisi olmus ayni anda 35 parlağı odare etmis falan yani :)
Simdiki zaman : parlaklar @Çiğdem- i artık @xemrexxx im gördüğü gibi goruyorlar bir bir uzaklasiyorlar cigdemden cigdemde dizilere sariyor :)

yarın geniş bir zamanda ayzıcam 2 saattir survivorla uğraşıyorum oy vermeyle birazdan çıkarım 🙂🙂🙂
Bekliyorum o zaman. :X

@Çiğdem- in hayatinda bişi yokki lo 😉
Ilk doğduğu zaman bebekler ağlar ama cigdem parleaaakk diye bağırmış :)
Küçükken her gördüğü parlağa öp beni parlağımmm ben parlakcıyım diyormus babasi az daha katil olucimis :)
Ergenken hepten parlak meraklisi olmus ayni anda 35 parlağı odare etmis falan yani :)
Simdiki zaman : parlaklar @Çiğdem- i artık @xemrexxx im gördüğü gibi goruyorlar bir bir uzaklasiyorlar cigdemden cigdemde dizilere sariyor :)
Kendisi yarın yazacakmış zaten, bakalım benzeyecek mi? :X

böyle bir soru sorulmuştu galiba (b)
benim hayatımı kimse çekmez, oynamaz ve izlemez ben bile çekemiyorum kendimi :):):)

ilk olay
Kanal Kanal d
gün perşembe saat 20
16 sezon
Yapım Erler Film
Kadro
Naz elmas yağmur
meryem uzerli Arjen
gizem soysaldı annesi
gökhan mumcu babası
zeki alasya dedesi
Emir berke beni oynayabilir
levent ülgen öğretmen matematik amcamı oynar
doktorlar
birce akalay
mine tugay
@aserat54
cnm ne söyliyim başım döndü okurken vlla hahahah :F:F:F

Yönetmene bağlı. Harika bir psikolojik film olabilirdi.