- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
"Kuzey Güney" adlı dizide, 'Kuzey' karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, şu andaki fiziksel görünüme ulaşabilmek için hayatında büyük değişiklikler meydana geldiğini açıkladı. Hayatının her döneminde spor yaptığını, fakat ilk defa bu kadar sistemli bir şekilde çalıştığını belirten yakışıklı oyuncu, "Sıkı bir çalışma döneminden geçtiğim doğru ama artık benim için zor gelen bir şey değil" dedi.
'HAYATIMIN EN İYİ DÖNEMİ'
'Kuzey' karakteri için hazırlanırken yaptıklarının artık hayatının bir parçası olduğunu ifade eden Tatlıtuğ, "Ne kadar yoğun çalışırsam çalışayım, neredeyse her gün spor yapıyorum. Hayatımda diyet yok, artık kaliteli besleniyorum. Kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum. Hayatımın en iyi dönemini yaşıyorum" dedi.
'HAYATIMIN EN İYİ DÖNEMİ'
'Kuzey' karakteri için hazırlanırken yaptıklarının artık hayatının bir parçası olduğunu ifade eden Tatlıtuğ, "Ne kadar yoğun çalışırsam çalışayım, neredeyse her gün spor yapıyorum. Hayatımda diyet yok, artık kaliteli besleniyorum. Kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum. Hayatımın en iyi dönemini yaşıyorum" dedi.