Hayatımın Rolü Ne Zaman Final Yapacak?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Yaz aylarında Star TV ekranlarında başlayan Haluk Bilginer ile Ebru Özkan'ın başrolünde yer aldığı Hayatımın Rolü'nün final yapacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.
Ne yazık ki yazın aldığı oranları gün ve saat değiştirmesiyle koruyamayan dizi 03 Aralık pazartesi yayınlanacak olan 18. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Son düzenleme:
Dizi kaç haftadır yayınlamıyordu ? Ben hesap edemedim, Star reyting düşen diziyi direkt ortadan uçuruyor.

Diziden aslinda çok çok yüksek reytingler beklenmiyordu, yani ben sahsen beklemiyordum ama gayet iyi basladi ve iyi devam ettirdi ancak Star TV diziyi atese atti diyebiliriz. Ama son haftalarda senaryo bozuklulugu da vardi diziden, bu nedenlerden dolayi final kaçinilmaz oldu.

geç kalınmış güzel bir haber

haluk bilgineri kendisine yakışan kaliteli dizilerde görmek istiyoruz..

Eminim ki günü ve saati değişmeseydi bu dizi ab grubunda hep ilk 3'te olurdu.

Zaten uzun süreli bir proje değildi bitmesi doğru karar.

geç kalınmış güzel bir haber

haluk bilgineri kendisine yakışan kaliteli dizilerde görmek istiyoruz..

Bence Haluk Bilginer'e bu dizideki Yaşar Hanım karakteri çok yakışıyordu. Ve bu dizi şuan ekranda yayınlanan dizilerden farklı bir konu işliyordu , keşke bitmeseydi.

Çok güzel diziydi, Star Tv yine bir dizi daha harcadı! (H)

Bence Haluk Bilginer'e bu dizideki Yaşar Hanım karakteri çok yakışıyordu. Ve bu dizi şuan ekranda yayınlanan dizilerden farklı bir konu işliyordu , keşke bitmeseydi.

ben sevemedim diziyi ilk başta güzeldide konuda bir akıcılık yok çok durağan ..

Haluk Bilginer bu diziyle hep İhsan'ı oynuyor gibi eleştirileri yıkmış oldu çok farklı bir rolde gerçekten çok iyi performans gösteriyordu. Gerçi ben hep İhsan'ı oynadığına kesinlikle katılmıyordum da neyse.

Bu dizinin çok uzun ömürlü olmayacağı belliydi ama yaz sezonunda iyi giderek misyonunu tamamladı. Keşke 23.30'lara gerek kalmadan hakettiği bir şekilde bitseydi.

Haluk Bilginer'i yeni projelerde görmek dileğiyle. İnşallah İstanbul'un Altınları gibi iyi bir sit-comla dönüş yapar.

ezelde iyiydi aslında

Bu akşam yeni bölüm yazıyor. Galiba haftaya final yapacak.

haluk bilginer modası hiç geçmez bu zaten bilinen bir filmdi ve o filmdeki oyuncudan daha fazla hakkını vererek rolünü yaptı o ailemizin üstad sanatçısı final olması izlenmediğiiçin değil konusu bu kadar bu filmin..haluk bilginer beyefendiye ayrıcalık tanısa artık türk milleti iyi olacak yurtdışı saygı duyuyor bizim insanımız hala eleştiriyor haluk bey çok çok çok ama çok özel sanatçılarımıdan biridir