Hayatımın Neşesi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,695
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1687034506971-png.121711

TRT 1'in Goya Entertainment imzalı yeni dizisi 'Hayatımın Neşesi'nin yayın tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un, senaristliğini Ekin Atalar'ın üstlendiği; Şebnem Bozoklu ile Tolga Tekin'in başrolünde yer aldığı dizi, evli ve iki çocuk sahibi Neşe'nin yıllar sonra üniversiteye geri dönmesiyle gelişen olayları konu alıyor.

Hayatımın Neşesi, 7 Temmuz Cuma 20.00'de TRT 1'de başlıyor!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çok tatlı bir dizi olmuş ya :Z :Z. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî umarım yayından kaldırılmıştır :Z

Salı veya cumadan biri olacaktı ve Kısmet'in boşluğu değerlendirememesi nedeniyle cumaya yöneldiler sanırım. TRT'nin yaz dizileri arasında reyting açısından en zayıf halka olabilitesi yüksek gibi gelse de eli yüzü düzgün olduğu takdirde tatlı tatlı izlenebilecek 10-13 bölümlük bir sürece de razıyım çünkü iki fragmandan da pozitif enerji alıyorum. :Z
------

Bu arada Mevlana'nın ilk bölümü milli maçtan önce tanıtım olsun diye verildi yani ilk başta öyle anlasak da her hafta yayınlamak gibi bir planları yokmuş dolayısıyla yayından kaldırılmasını gerektirecek bir durum yok. :)

Çok tatlı bir iş günü güzel :Z. Kısmet'i tatlı güzel bir dizi olarak bulsam da boşluğu dolduramadı maalesef :(