TRT 1 Hayatımın Neşesi - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
315
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net
1500x500-episode.jpg

TRT 1'in yeni dizisi Hayatımın Neşesi bu akşam ekran hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Goya Entertainment'ın, yönetmenliğini Şahin Altuğ'un, senaristliğini Ekin Atalar'ın üstlendiği yapımın kadrosunda Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Metin Coşkun, Uğur Demirpehlivan, Aras Şenol, Gizem Kala, Ezgi Tombul, Selma Güneri, Süreyya Güzel, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım ve Özlem Ünaldı yer alıyor.

Yarıda bıraktığı tıp fakültesine yıllar sonra geri dönme kararı alan evli ve çocuklu Neşe'nin hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
İzlenecek bir şeyler ararken bu dizinin en son bölümüne bakayım dedim, daha önce hiç izlememiştim. Fena bir dizi değil. Tatlı hoş bir dizi.
9. bölüme baktım yanılmıyorsam. Yeni sezon dizileri başladığında büyük olasılıkla final yapar. TRT’nin 3 yaz dizisinden ilk final haberini bu diziden bekliyorum.

• Aynen
İzlenecek bir şeyler ararken bu dizinin en son bölümüne bakayım dedim, daha önce hiç izlememiştim. Fena bir dizi değil. Tatlı hoş bir dizi.
9. bölüme baktım yanılmıyorsam. Yeni sezon dizileri başladığında büyük olasılıkla final yapar. TRT’nin 3 yaz dizisinden ilk final haberini bu diziden bekliyorum.
2. Kendi Düşen Ağlamaz olur. Kasım ortasını bulur ama. Pastırma yazı bitip soğuklar başlayınca.

Benim Güzel Ailem ise devam eder.

• Beğendim
Reactions: Dosi
2. Kendi Düşen Ağlamaz olur. Kasım ortasını bulur ama. Pastırma yazı bitip soğuklar başlayınca.

Benim Güzel Ailem ise devam eder.
Rakiplerinin performansına bağlı. O iki dizinin gününde hangi diziler vardı baktım eski konulara, çarşamba herhangi bir trt dizisi yokmuş, Benim Güzel Ailem kendi gününde devam eder gibi. Perşembe günleri Al Sancak yayınlanıyormuş, Kendi Düşen Ağlamaz’ın gününü değişe bilir.
Cuma dizi varmıydı hatırlamıyorum ama kanalın Salı günleride boş. O güne alınır belki.
Kendi Düşen Ağlamaz sosyal medyada ilgi gören bir dizi. Ben o dizininde uzun süreceğini düşünüyorum.

• Beğendim