Hayatımın Aşkı'nın İlk Bölümünü Beğendiniz Mi?

Hayatımın Aşkı'nın İlk Bölümünü Beğendiniz Mi?

• Evet.

Oy: 5 62.5%
  • Hayır!

Oy: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,717
Puanı
1,060
Oy kullanınız yukarıdan lütfen, iyi günler. 🙂 🙂

571725bfae784940349f0c6e.jpg

beğenmedim:) tatlı intikamdaki gibi başroldeki kızda olmamışlık var burcu biricik ve elçin sangu sonrası bu tarz rolleri beğenmiyorum samimi gelmiyiler:D

dizide ilk bölümden uçuk noktalat vardı kızın annesi ile babası @Çiğdem- ve @destere tarzı fanteziler yapıyordu polis kıyafeti fikri falan:A
neyse hande doğandemir 2 yılda liseli kızdan 30 yaşına atladı rollerde biraz yavaş gitsin bence bizim @Çiğdem- bu rolde daha başarılı olur şu oğlanı görünce daha komikm figürler sergiler:A
Serkan-Cayoglu-14.jpg

ben izlemesemde hayır dedim :D
İzlemediğin bir şeye nasıl ''hayır'' oyu kullanabiliyorsun?

Ben çok beğendim, çok komik bir iş olmuş. Hele Hande Doğandemir döktürmüş, oyunculuğu süperdi. Yolu açık olsun, umarım iyi reytinglerle yayın hayatını devam ettirir. :)

Komedi kısmı zorlama geldi açıkçası ama bu tarz dizileri seviyorum en azından güldürdüğü yerler oldu. :D

Bir türlü izleyemedim ama fragmadan hadi inşaallahi kopyalamislar gibi duruyordu . Ama malum romantik komedi diyince 4 reyting ile başlıyor. Tabiki yazın başlasa daha çok tutma şansı olur .

Berk hakman hiç olmamış çok büyük kaçmış

berk hakmanı mafya dizilerinde bekliyordum romantik komedide beliri verdi hikaye çok güzel oyuncularda iyi bence tutar

15dakika izledim kesinlikle Kore uyralamsi değil Türk kafasıyla romantik komedi yapmışlar . Türkler romantik komediyi beceremez ornek bu dizi

İzlemediğin bir şeye nasıl ''hayır'' oyu kullanabiliyorsun?

Ben çok beğendim, çok komik bir iş olmuş. Hele Hande Doğandemir döktürmüş, oyunculuğu süperdi. Yolu açık olsun, umarım iyi reytinglerle yayın hayatını devam ettirir. :)
romantik komedileri sevmek zorunda mıyım?:D böyle bir kural olduğunu bilmiyordum forumda,pardon!:D

romantik komedileri sevmek zorunda mıyım?:D böyle bir kural olduğunu bilmiyordum forumda,pardon!:D
Böyle bir kural olduğunu bilemezsin çünkü öyle bir kural yok. İkincisi benimle öyle ünlemli falan konuşma, insanca bir şey söylüyoruz şurada. İzlemediğin bir şeye oy vermen çok saçma, belki beğeneceksiniz? İzlemediysen konuya girmezsin, sırf post kasmak için bu tarz hareketlere gerek yok.

Böyle bir kural olduğunu bilemezsin çünkü öyle bir kural yok. İkincisi benimle öyle ünlemli falan konuşma, insanca bir şey söylüyoruz şurada. İzlemediğin bir şeye oy vermen çok saçma, belki beğeneceksiniz? İzlemediysen konuya girmezsin, sırf post kasmak için bu tarz hareketlere gerek yok.
post kasmak amacım değil,romantik komedileri izlesemde,izlemesemde sevmiyorum,fark etmez! izlediğimdede aynı şeyi yazardım zaten...

post kasmak amacım değil,romantik komedileri izlesemde,izlemesemde sevmiyorum,fark etmez! izlediğimdede aynı şeyi yazardım zaten...
Yalnız sen soruyu anlamamışsın, burada seviyor musun sevmiyor musun diye sormamış, dizinin ilk bölümünü beğendiniz mi diye sormuş. Eee bu soruyu sadece izleyenler cevaplayabilir, izlemeyenler cevaplayamaz haliyle. İzleseydin yorum yapma hakkın doğardı.

Yalnız sen soruyu anlamamışsın, burada seviyor musun sevmiyor musun diye sormamış, dizinin ilk bölümünü beğendiniz mi diye sormuş. Eee bu soruyu sadece izleyenler cevaplayabilir, izlemeyenler cevaplayamaz haliyle. İzleseydin yorum yapma hakkın doğardı.
izlemeyen yorum yapamaz diye bişey yazmamışsın ama :F