- Reaksiyon puanı
- 14,717
- Puanı
- 1,060
İzlemediğin bir şeye nasıl ''hayır'' oyu kullanabiliyorsun?ben izlemesemde hayır dedim![]()
romantik komedileri sevmek zorunda mıyım?İzlemediğin bir şeye nasıl ''hayır'' oyu kullanabiliyorsun?
Ben çok beğendim, çok komik bir iş olmuş. Hele Hande Doğandemir döktürmüş, oyunculuğu süperdi. Yolu açık olsun, umarım iyi reytinglerle yayın hayatını devam ettirir.![]()
Böyle bir kural olduğunu bilemezsin çünkü öyle bir kural yok. İkincisi benimle öyle ünlemli falan konuşma, insanca bir şey söylüyoruz şurada. İzlemediğin bir şeye oy vermen çok saçma, belki beğeneceksiniz? İzlemediysen konuya girmezsin, sırf post kasmak için bu tarz hareketlere gerek yok.romantik komedileri sevmek zorunda mıyım?böyle bir kural olduğunu bilmiyordum forumda,pardon!
![]()
post kasmak amacım değil,romantik komedileri izlesemde,izlemesemde sevmiyorum,fark etmez! izlediğimdede aynı şeyi yazardım zaten...Böyle bir kural olduğunu bilemezsin çünkü öyle bir kural yok. İkincisi benimle öyle ünlemli falan konuşma, insanca bir şey söylüyoruz şurada. İzlemediğin bir şeye oy vermen çok saçma, belki beğeneceksiniz? İzlemediysen konuya girmezsin, sırf post kasmak için bu tarz hareketlere gerek yok.
Yalnız sen soruyu anlamamışsın, burada seviyor musun sevmiyor musun diye sormamış, dizinin ilk bölümünü beğendiniz mi diye sormuş. Eee bu soruyu sadece izleyenler cevaplayabilir, izlemeyenler cevaplayamaz haliyle. İzleseydin yorum yapma hakkın doğardı.post kasmak amacım değil,romantik komedileri izlesemde,izlemesemde sevmiyorum,fark etmez! izlediğimdede aynı şeyi yazardım zaten...
izlemeyen yorum yapamaz diye bişey yazmamışsın amaYalnız sen soruyu anlamamışsın, burada seviyor musun sevmiyor musun diye sormamış, dizinin ilk bölümünü beğendiniz mi diye sormuş. Eee bu soruyu sadece izleyenler cevaplayabilir, izlemeyenler cevaplayamaz haliyle. İzleseydin yorum yapma hakkın doğardı.
Şu an söylüyorum, anlamışsındır herhalde.izlemeyen yorum yapamaz diye bişey yazmamışsın ama![]()