'Hayatımın Şansı' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,925
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fi0i2OYUcAAl3An

FOX'un izleyici çekmekte zorlanan yeni dizisi 'Hayatımın Şansı'dan kötü haber!

Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'ın, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı'nın yazdığı; küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşların ortasında genç bir anne olan Yonca'nın hikayesini izleyici ile buluşturan dizi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi’nin rol aldığı dizi, 9. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Hayatımın Şansı, sekizinci bölümüyle çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Fi0i2OYUcAAl3An

FOX'un yeni dizisi 'Hayatımın Şansı'dan kötü haber!

Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'ın, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı'nın yazdığı dizi; küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşların ortasında genç bir anne olan Yonca'nın hikayesini izleyici ile buluşturan dizi 9. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Hayatımın Şansı, sekizinci bölümüyle çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş
Konun yanlış final bölümüyle çarşamba 20.00'de FOX'ta dedin. Halbuki 2 hafta sonra final yapacak.

2. bölümde yükselmişti ama devamı gelmedi, 13'ü görebilirdi Total hatrına...

Kadının haberleri olmasa bu kişi ne yapacak acaba? Cidden her haberini çalıyor. Bir de zamanında beni kendisine şikayet ediyordu bir iki kere kaynak göstermediğim için. Şimdi bildirim zilini açmış her haberi zonklatıyor. Bunun adına da emek mi diyeceğiz şimdi vah vah. Karakter önemli. Vizyon önemli.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Tutmaz diye düşünürken 2. bölümde 5 reyting alması mı yoksa tekrar düşüp bu kadar çabuk zortlaması mı daha büyük sürpriz oldu bilmiyorum. Kadrosu iyi olsa da NTC gibi eski başarısından uzak bir şirket için bu hüsran şaşırtmadı. Bu saatten sonra Adım Farah'ın çarşamba olmama ihtimali yok gibi görünüyor.

Sabah reyting konusunda demiştim şaşırtmadı. En başından beri bitik bir projeydi.

Tutmayacağı başından belli olan bir diziydi. Sırada Taçsız Prenses var.