Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,523
Reaksiyon puanı
56,758
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
8yfwzpx.


Hayaller ve Hayatlar'da kim kimdir?

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in, senaristlğini Yelda Eroğlu’nun üstlendiği, barollerinde; Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı dizinin ilk bölümü perşembe günü izleyici ile buluşacak.

Dört yakın arkadaşın farklı hayatları ile hayalleri ve gerçekleri arasındaki çatışmayı izleyiciyle buluşturacak olan dizinin karakter detayları ise şöyle:

Dicle (Özge Gürel):
Hayalleri için mücadele etmekten korkmayan cesur bir genç kadın. Geleneksel bir ailede büyüyen Dicle’nin en büyük hayali yazar olmak. Ancak şu an bir tabelacıda çalışıyor. Kafasına koyduğunu denemekten asla çekinmez.
Güneş (Aybüke Pusat):
Grubun en mantıklısı, hukuk mezunu taze bir avukat. Babası yıllar önce evi terk edince Güneş, annesine ebeveynlik yapmak zorunda kalmış. En büyük hayali, gerçek bir adalet savaşçısı olmak ancak yolu sandığı kadar kolay değil.
Setenay (Melisa Aslı Pamuk):
İnce zevkleri ve derin bir sanat bilgisi olan bir genç kadın. Vasat işler sergileyen bir galeride çalışıyor. En büyük hayali önemli bir küratör olmak. Hem iyi bir kariyer hem de mutlu bir yuva istiyor.
Melike (Yeşim Ceren Bozoğlu):
Doğma büyüme Adanalı olan Melike, 5 yıl önce mahalleye yerleşmiş. Kızların çılgın, başına buyruk, gözü kara ve neşeli ablası. Oysa neşesinin altında kimselere gösteremediği sırları, acıları var.
Sergen (Yusuf Çim):
Bir dergi grubunun yakışıklı ve genç patronu Sergen, spora düşkün ve görünüşüne önem veren biri. Çevresindeki insanların yapmacıklığından bıkan Sergen, etrafında samimi ve gerçek birilerini istiyor. Dicle’nin en çok bu özellikleri onu etkileyecek.
Alaz (Serkay Tütüncü):
Varlıklı bir ailede büyüyen ancak babasının iflası sonrası büyük bir aile faciası yaşayan Alaz; çalışkan, zeki ve hırslı bir adam. Hayatı duygular yerine mantığı ile yaşıyor ve kendisini ifade etmekten de pek hoşlanmıyor. Güneş’in hayatına girmesiyle birlikte değişimine kendisi de şaşıracak.
Emre (Ekin Mert Daymaz):
Setenay’ın bankacı nişanlısı. Çok fazla sorumluluk almayı sevmeyen geleneksel bir erkek. Futbola düşkün, küçük para hesapları peşinde olan ve annesinin sözünden çıkmayan biri. Setenay’ı gerçekten seviyor ama kendi tarzında.
Hayaller ve Hayatlar, ilk bölümüyle perşembe günü sadece beIN Connect'te!
 
  • Harika
Reactions: Angelica

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,523
Reaksiyon puanı
56,758
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
İlk iki bölüm birlikte yayınlanmış, hemen ilk bölümü aradan çıkardım. Beklediğimin üstünde, güzel bir açılış yapılmış. :bhr: 4'lü(+1 Meryem) arkadaş grubunun enerjisi izleyiciye hemen geçiyor.
Aile baskısından dolayı hayallerindeki düğünü yapamayan Setenay'a, arkadaşları ile birlikte bile doğru düzgün eğlenememe şoku üzdü. :( Kulaktan kulağa yayılan parti kına oldu ve geleneksel olan ne varsa yapıldı. Testi kırmada Emre'nin sırıtmasıyla Setenay'ın ona fırlatması harikaydı. :A Bu arada tanışmalarının devamı gösterilir umarım, sadece bankada karşılaşma olarak kalmasın.

Dicle ve Sergen'in karşılaşması ise çok klişe ve yalanlar ile oldu. Kıyafet almak için türlü türlü yalanlar söyleyen ve parası yetmeyen kızın imdadına erkek karakter yetişti ve sonrasında da işte patron-çalışan ilişkisi başladı. Keşke daha farklı bir karşılaşma olsaydı.

Güneş'in icraya gittikleri evde, teyzeye yardım etmesi güzeldi. :bhr: Sonrasında da tam köpeğe çarpacakken de "kısa süreli aşk" dediği Alaz ile karşılaştı. En azından diğer iki kıza göre daha güzel bir karşılaşmaydı. Son sahnede de karşılaşırlar diye bekledim, ama olmadı. Diğer bölüme artık. :A

Kızlardan biri ölecek (Dicle'nin anlatımından öyle çıkıyor) ama kim, nasıl ölecek merak ediyorum. İkinci ve diğer bölümleri de mutlaka izlerim.
10/10