Hayaller ve Hayatlar'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | beIN Connect

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,872
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
8yfwzpx.


Hayaller ve Hayatlar'ın yayın tarihi belli oldu!

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in, senaristlğini Yelda Eroğlu’nun üstlendiği, barollerinde; Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı dizi 17 Şubat Perşembe günü izleyici ile buluşacak.
Dört yakın arkadaşın farklı hayatları ile hayalleri ve gerçekleri arasındaki çatışmayı ekrana taşıyacak dizide aile ve toplum baskılarına karşı hedeflerinden vazgeçmeyen karakterler, izleyiciye umut aşılayacak. Birbirine her koşulda destek olan dört kadının hayatları, alacakları beklenmedik bir haberle altüst olacak.
Hayaller ve Hayatlar, 17 Şubat Perşembe gününden itibaren her perşembe sadece beIN Connect'te!
 
  • Harika
Reactions: Angelica
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Tüm yaz dizisi oyuncularını toplamışlar resmen .:A Böyle projelerle üye kazanabileceklerini hiç sanmıyorum , zamanında Babil 'i ellerinde tutabilselerdi ve arkasına da iddialı işler hazırlamaya devam etselerdi başarılı olurlardı bence.
 
Ona sözüm yok ama tanıtımı daha güzel yapabilirlerdi. :bhr:


Reytingli oyuncular değil ki çoğu, daha iddialı ve dikkat çekici tanıtımla izleyici çekmeli bence. :D
Reytingi olmasa bile sosyal medyada sık sık gündem olan ve takipçisi çok olan isimler. Hikayelerine atsalar bile izlenmesi bol olur. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt
  • Harika
Reactions: serhatt
Reytingi olmasa bile sosyal medyada sık sık gündem olan ve takipçisi çok olan isimler. Hikayelerine atsalar bile izlenmesi bol olur. :A
Ücretli bir platform burası, hikayeye atınca hadi açıp izleyelim olacak bir mevzu yok ki. :A Ücretsiz TV ekranlarında reyting toplanmazken burada mı izleyici çekecekler?