Haftalık olsaydı ,Dudu yapardı anlamında.Günlük olunca Pakize devraldıDudu yapmıyor 2011 de kötü sihir
bence Pakize gelirdi yineHaftalık olsaydı ,Dudu yapardı anlamında.Günlük olunca Pakize devraldı
Akrep kimse dizide Akrep gibi ısırıyor hareldeDüşünsem birçok dizi aklıma gelir ama özellikle Akrep 14. bölümden sonra fena bozdu. İlk baştaki kalitesinden eser kalmadı desem yeri.
Ferda'ydı ama sonda annesi akrep zehri içirip öldürdüAkrep kimse dizide Akrep gibi ısırıyor harelde
Vay beFerda'ydı ama sonda annesi akrep zehri içirip öldürdü
Bu hayranlıktan benim niye haberim yok?Yabancı dizilerden @bazinga'nın hayran olduğu Your Honor hayal kırıklığına uğratmıştı.
Övdükçe övmüşsün diziyi.Bu hayranlıktan benim niye haberim yok?
7.5 puan verdim yanlış hatırlamıyorsam. Ortalamanın az üstü demek diziler için.Övdükçe övmüşsün diziyi.
7.5 puan ortalamanın üstündeyse, 7 puan altı mı oluyor?7.5 puan verdim yanlış hatırlamıyorsam. Ortalamanın az üstü demek diziler için.
Hayır 7 ortalama, izlenebilir demek. Daha altı ortalama altı ve o nedenle kolay kolay 7 altında dizi izlemiyorum.7.5 puan ortalamanın üstündeyse, 7 puan altı mı oluyor?
Olsun, özellikle final bölümüne yüksek puan vermek bile başlı başına hayranlık.
Benim gözümde 7 iyidir, ama aşağısı ortalamadan tut, kötüye kadar gidiyor. Senin skalan ilginç.Hayır 7 ortalama, izlenebilir demek. Daha altı ortalama altı ve o nedenle kolay kolay 7 altında dizi izlemiyorum.
Finali güzeldi.
Sadakatsizzin orjinalı kısaydı reytingi yüksek diye sezon finali yaptıBenim için Ufak Tefek Cinayetlerdir. İlk 15-16 bölüm sonrası fena bozdu.
Aynısı Sadakatsiz için de geçerli, son bölümleri berbatdı. İkisinde de aynı sorun vardı - tüm hikayeyi kısa zamanda tüketmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?