Hayal Köseoğlu'dan O Haberlere Sert Tepki!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,448
Puanı
1,061
hayal-hH0h_cover.jpg

FOX'un fenomen dizisi Mucize Doktor'un başrol oyuncularından Hayal Köseoğlu o habere sert tepki gösterdi!

Geçtiğimiz günlerde genç oyuncunun rol arkadaşı Murat Aygen'in paylaşımının altına "Bu laf sanırım Fırat'la (Altunmeşe) bana... Neyse... Bizi bi sevemedin ya... Hiçbir şey demiyorum" yazmış, şaka amacıyla yazılan bu mesajın ciddiye alınmasıyla "Şaka yaptım. Şaka şaka... Herkes ciddiye almış. İyi oyunculuk budur. Yazı diliyle bile herkesi inandırdım" açıklamasında bulunmuştu.

Ancak bu açıklama bile magazincileri tatmin etmeyince ve dizinin setinde gerginlik yaşadığına dair haberler tüm hızıyla devam edince Köseoğlu, Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama daha yaptı.

Screenshot_20200302_124840.jpg

Screenshot_20200302_124854.jpg

Screenshot_20200302_124908.jpg

Screenshot_20200302_124930.jpg

Screenshot_20200302_125028.jpg

• Harika
Reactions: Angelica
"Başarı için illa polemiğe, kötülüğe gerek yok.." Ne güzel kapak etmiş bu dizinin başarısına göz dikenleri. :Z Birsen gör bunu. :A

Magazinciler o kadar abartmaya başladılar ki iğrenmeye başladım artık onlardan ya...

Açıklama yaparak sadece kendini ve diziyi küçük düşürmüş. Takmasaydın açıklama yapmak zorunda kalmazdın zaten. :A

Aman açıklama bile yapmamak lazım bu fesatlara :A

gereksiz gündem'e ne gerek var zaten alıyorsunuz 17-18

Yalan haberi ciddiye alıp 4 sayfa açıklama yapmakla kendini küçük düşürmüş oluyor. :A
Okumadığın belli oluyor çünkü bana da açıklama yapma demelerine rağmen diziye dil uzatmalarına katlanamadım demiş yani taktığından değil sırf çeneler kapansın diye. :A

Okumadığın belli oluyor çünkü bana da açıklama yapma demelerine rağmen diziye dil uzatmalarına katlanamadım demiş yani taktığından değil sırf çeneler kapansın diye. :A
Hayır okudum. Saydıkların gerekçe sayılabılır ama buda onun kendini küçük düşürdüğü gerçeğini degiştirmiyor maalesef. :X

Hayır okudum. Saydıkların gerekçe sayılabılır ama buda onun kendini küçük düşürdüğü gerçeğini degiştirmiyor maalesef. :X
Kime göre küçük düşüyor ki. Bunu okuyan herhangi biri (senin dışında) böyle bir şey düşünmez çünkü sadece yalan haber yapan magazincilere işin doğrusunu anlatıyor ki herhangi bir dizi ve oyuncunun yaşayabileceği bir şey. Her açıklama yapana küçük düşüyor diyeceksek işimiz iş. :D