Hayırlı Olsun, Tebrikler, Geçmiş Olsun vb

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,479
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar bazı konularda art arda "hayırlı olsun", "tebrikler", "geçmiş olsun", "izlemem" gibi kelime veya kelime gruplarını görüyoruz. Artık bundan böyle bu gibi kısa mesajlar yazmamaya çalışsın herkes. Çünkü arka arkaya bu şekilde yazıldığında hoş olmuyor, herkesin mesajına daha fazla düşünce ifade etmesi gerekiyor ve sanki post kasılıyormuş gibi bir görüntü oluşmasına neden oluyor.
Bu tip mesajlar arka arkaya birçok kişi tarafından yazıldığında bundan böyle silinecektir, bilginize

doğru karar ve buradan açıklıyorum eğer bir daha iki kelimelik mesaj yazarsam modluğu bırakacağım lütfen dikkat edelim bu tür konulara rekabetimizi daha düzgün yapalım bilip bilmediğimiz konulara mesaj da yazmayalım diğer üye tmm derse tmm demeyelim diğer üye komik değil kazanır derse aynı mesajları yazmayalım böyle daha güzel olacaktır

eger aynı seyleri soyliyeceksen onun soyledigini begenmemiz yeterli olabilir diye dusunuyorum.
orn: karsındaki kisi sana tamam dedigin de sende tamam yazicagına onun yazdıgını begenmen yeterlidir. (sahsi gorusum)

spor konusuna bakın hep aynı mesajlar ben kabul ediyorum bende yaptım ama hatalardan ders çıkarmak önemlidir

+ Olarak yeni bir dizi baslarsa "tutmaz" kelimesini de artik kullanmayalim.. Konusu, kanali, tüm oyuncu kadrosu belli olmadan böyle mesajlar yazmasak daha iyi olacaktir diye düsünüyorum..

Doğru bir karar olmuş. Spor konularında filan bazı kişi(ler) hep üstteki mesajın aynısını yazıyor. Örnek: Konunun başlığı Aykut Kocaman: haklı bir galibiyet aldık. konu 16.30'da açılmış uzun bir konu. ama 1 dk. sonra altta bir mesaj var: evet, haklı bir galibiyet aldılar.. böyle mesajlara çok sinirleniyorum
İnşallah böyle mesajları daha görmeyiz...

+ Olarak yeni bir dizi baslarsa "tutmaz" kelimesini de artik kullanmayalim.. Konusu, kanali, tüm oyuncu kadrosu belli olmadan böyle mesajlar yazmasak daha iyi olacaktir diye düsünüyorum..

Evet, sadece "tutmaz" demek doğru değil. Düşünce "tutmaz" ise bile bunu sebepleriyle birlikte açıklanması gerek

Bencede dogru bir uygulama, tutar tutmaz, tebrikler gibi seyler yazilacaksa, aciklayici olmali, o konu ile ilgili ne dusunuldugude yazilmali.

İyi bir uygulama oldu bence.
Böylelikle mesaj kalitesi daha da artacaktır

çok doğru bi uygulama mesela bi üye iyi bişey yaptı 10-15 kişi tebrikler yada hayırlı olsun diyo bende böyle yapıyodum artık yapmam

Ben bunu kaç kere söyledim ama neyse.

Burada konuşanların çoğu aynı şeyi yapıyorlar ama buraya gelince ahkam kesmeye başlamışlar.Adam gibi bende öyle yapıyorum diyen yok.2-3 konuda bunun üzerinde durdum ama pek takmadılar.İlk önce buraya yazanlar şöyle yapmayın derken sen kendin yapma ilk önce hocam!Buraya gelip dürüst numarası yapmak kimsenin işine yaramaz.

Son düzenleme:
Doğru Diyorsun Ozan Abi Fakat Anket Yapıyorsunuz Seçenekleri Seçip Yazılıyor Yani Adam TV İzlemiyorsa İzlemiyordur ßunun Açıklanıcak ßir Yanı Olucağını Sanmıyorum. Ve ya Arkadaşımız 8000 Külübüne Girmiş Hayırlı Olsun Yada Tebriklerden Başka Ne Dene Bilir ki ? Tebrikler Çok Geç Kaldın Falan mı ?Tebrikler Başarılarının Devamını Dilerim Dersin En İyi Şekil de Ve Millette Bunu Demeye Başlar Yani Gene Alt Alta Aynı Yazı Olur. Millet ßunlara Dikkat Etsin Şahıslar da Açtığı Konulara O zaman...