Haxball'da Yabancıların Odasına Girmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
Zevkli bir şeydir kendi dilleriyle dalga geçmek çok eğlenceli oluyor ama hemen banlıyo adamlar

Beni kötü oynuyorum diye banlamışlardı.

Beni banlamıyorlardı ingilizce konuştuğum için sorun olmuyordu ama yunan odasına giripte küfür yemişliğim de vardır yani.

@BesaleT

Diyemedin mi dedelerinizi döktük denize diye.

@KK l Batman Hani banlayınca bi şey yazıyorlar ya öyle yazdılar merak ettim google translate'den baktım ki küfürmüş yani geç oldu biraz.
Yoksa neler neler derdim de onlar anlar mıydı orası meçhul.

Zaten küfürden başka bişey yazılmıyor oraya yani benim için böyle.

Forumca oynamak daha zevkli geliyor bana.

Ben geçen yaz her ülkeden odalara girip onların dilinde Fb mi Gs mi diye soruyordum Romanlar Gs, Brezilyalılar FB diyordu diğer ülkeler de yarı yarıyaydı.

Geçen yaz @Orcun_22 ile birlikte bi Arjantin odasına girdik hax oynayanlar bilir en altlara inince Arjantin odalarına inersiniz. Biz de gittik Orçunla bi de ne görelim Türkler basmış odayı odada 10 kişi varsa 7 kişi Türk 3 kişi Arjantinliydi.

Ben daha forumdakilerin açtığı odaya giremiyorum.

haxball odalarına giremiyorum hiç önceden giriyodum yabancıların odasına girip konuşuyodum hiçbir takmıyo ne banlıyolar ne konuşuyolar en kötüsü de bu
sonra kendim çıktım bende

İtalyan odalarına girip Fenerbahçe yazıyorum tek tek.

Daha demin İtalyan odasına girip FENERBAHÇE 2-0 LAZİO yazdım biri banladı diğerine yazdım o da aynen şöyle dedi.

Kimin umrunda Lazio, Fb Lazio'yu eler, zaten ben FB fanıyım.
@Orcun_22, @OzaN, @cevaa, @RüzgarGülü

Fb fanı olmakla alakası yok. Laziodan başka bir takımı tutuyordur.
@xdragxx

uğraştıkları şeye bak millete güldürtmeyin bizi

Olm translate diye bişey var adamın teki zaten I fan Fb dedi bunu kendim anladım diğerlerinde translate'ye baktım.
@takas zevkli oluyor bence denemelisin.

Daha demin 2 italyan oldu ben tek 5-4 yenildim adamlar da Romalı çıktılar I love you Roma and Fenerbahçe dedik beraber.

Ben Lazio odasına daldım galiba şansıma. Viva Roma Viva FB dedik banlandık.

Ben de çok dalıyom Lazio odalarına.

Benfica odası bastım ve tutkulu bir savaş oldu. Odaya girdim ve Fenerbahçe yazdım. Benficalı kickleyip Benfica yazdı. Sonra no Fenerbahçe yazdım. Benficalı ardı ardına 7-0 yazmaya başladı bende 1975 yazdım. 2013'deyiz dedi tamam 2013'deki maç 2-0 yenicez dedim. Güldü. Sonra mother geçen bir kicked attı. Küfretti galiba İngilizce Portekizce karışık. Sonra Translate'den Portekizce'ye çevrilmiş küfürümü odaya girer girmez yapıştırdım. Yine güldü. İstanbul'dan çıkış yok yazdım. Sonra Benfica Champion yazısıyla beni banladı. Maç sonu Benfica Room'unda görüşecez o Portekizliyle.