Haxball Videosu Nasıl Yüklenir? Resimli Anlatım

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumumuzda düzenlenen Haxball etkinliklerinde bildiğiniz gibi video zorunluluğu arıyoruz. Peki haxball videosu nasıl yüklenir? Rec nasıl kaydedilir? Haxballtube'ye nasıl yüklenir? Bu gibi soruları bu başlıkta açığa kavuşturmaya çalışacağım.


İşlemimiz aslında son derece basit bir işlem. Yapmamız gereken kayıt yapmak istediğimizde üstte bulunan rec tuşuna basmak. "Rec" tuşuna bastığımızda aşağıdaki gibi kırmızı ışık yanıyor olacak:

2nuv.jpg



Daha sonra durdurmak istediğimizde tekrar rec tuşuna basacağız ve video dosyasını kaydetmek için bir pencere açılacak. .hbr uzantılı bu dosyayı daha sonra yüklemek üzere kolay bulabileceğiniz bir yere kaydedin. (Örnek: Masaüstü)


Hbr uzantılı dosyayı elde ettikten sonra ikinci aşamaya geçiyoruz. İkinci aşamada yapmamız gereken Haxball Tube - Home adresine girerek sağ üstteki kısımdan bir üyelik almak. Üyelik aldıktan sonra sol üstteki Upload linkine tıklıyoruz ve Add Files - Start Upload ve Cancel Upload yazılı üç buton karşımıza çıkıyor.

Add Files butonuna tıklıyoruz ve biraz önce kaydettiğimiz .hbr uzantılı dosyayı seçerek, kutucukları doldurup resimdeki gibi upload işlemini başlatıyoruz.

w4br.jpg





Son olarak geriye video linkini alıp foruma kopyalamak kalıyor. Sağ üstteki nickinizin olduğu kısımdaki menüden My Replays linkine tıklayarak yüklediğiniz videoları görüp linklerini alıp foruma koyabilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak anlamadığınız nokta varsa sorabilirsiniz.

OzaN | FF | FavoriForumum.NET Anasayfa Özel Anlatım
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Arkadaşlar bazen sistem sorun çıkarıyor o gibi durumlarda video göstermeseniz de kabul edeceğiz fakat olası bir durumda müdahale edebilmemiz için video almanız çok önemli. Hiçbir maçında video göndermeyenler sonraki turnuvalara katılamazlar. :)