Havva'nın İntikamı Başlıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
HAVVA'NIN İNTİKAMI BAŞLIYOR...

'Yer Gök Aşk'ta (FOX) diziden ayrılma kararı alan Birce Akalay'ın canlandırdığı Havva'yı nasıl öldüreceklerini sormuştuk. Duyduğuma göre mesele Havva'nın ölümü değil, intikamı üzerine odaklanıyormuş... Yusuf kardeşimiz ölüyor, bizim ölümsüz Havva da eşinin ve çocuğunun intikamı için bir 'yok edici' kıvamına geliyormuş... İşte şimdi tam oldu diyorum. Polat Alemdar'a kıyasla eksik olan yok etme yeteneğini de kazandığına göre Ihlara Vadisi önümüzdeki sezon Kurtlar Vadisi olacaktır... Havva'nın maceralarını merakla bekliyoruz!

Mesut Yar

yani havva diziden ayrılacakmı ayrılmayacak mı

Ben de dünya'da meydana gelen ilk Hz. Havva sanmıştım yaa

Zaten neden ayrılacak ki başka bir diziye de geçemez sezon başlamış olacak bence o haber doğru değildi keyfi bir ayrılık mı karı koca havaya girdiler bir dizide oynadılar hemen

Son aldım haberlere göre Birce Akalay Diziden ayrılmıyor. Umarım ayrılmaz murat'ı sevmiyordum Ama birce yi severim. Başarılı bi başrol'de alırlarsa Yer gök aşk 2 sezon daha gider. Ama keşke birce Ayşegül günay 3 4 oyuncu daha Lale devrine geçse. Yada ne bilim işte akşam aşam saçmaladım

Ayşegül Günay Lale devrine geçsin onun geldiği bölümleri çok beğeniyorum

Ayşegül Günay Lale devrine geçsin onun geldiği bölümleri çok beğeniyorum

Kesinlikle Ama Serenay'da çıkıyor 7 bölüm sonra ne kadar etkisi olur bilemem yga'da daha çok ihtiyaç var ona artık. Avşar film'in yapacağı hamleleri merakla bekliyorum.