Yaz ayındayız ve pek çok insan gibi bizler de dinlenmek, tatil yapmak amacıyla bir yerlere gezmeye, yüzmeye, tozmaya gidiyoruz. Sorumuz şu deniz ya da havuzda en sık oynadığınız oyun hangisi?
Denenebilir bir oyun deneyecegimkaradenizde olduğum zamanlar havuz pilaj düşünmüyorum denize girmenin zevki başka gerçekten birde bizim buranın denizleri dalgalı olur bayılırım vlla genelde dalgalarla oynamayı çok seviyorum ben üstüme gelirken ortasından geçmeyi falan tabi yüzmeyi çok iyi bilmek gerekiyor yoksa tehrikelii olabilir acemiler denememesini öneriyorum
aa birde yakar topu deniz versionunu icaat ettim ortada ben oluyorum mesala 2 arkadaşım karşılıklı oluyor deniz topuyla beni vurmaya çalısıyorlar bende denize dalıyorum toptan kaçmak için güzel keyifli bir oyun denizde oynanmak için 🙂🙂
O nasıl oyun yahu.İsim tutmaca. Sırayı şaşırıp isimleri unutanı boğuyoruz.yarışta yaparız.
3 kişi oynuyoruz her ortada olana 10 tane top atılıyor oda denize dalarak vurulmamaya çalısıyo sonra 10 toptan en fazla vurulmadan denize dalan kişi kazanıyor oyunuda kuralıda tamamen ben icaat ettim hani topla yaakr top oynardıkya ordan aklıma gelmiştiDenenebilir bir oyun deneyecegim
Cok guzel dusunmussun @destere senin bu yaniñida seviyodur mucit ruhunu3 kişi oynuyoruz her ortada olana 10 tane top atılıyor oda denize dalarak vurulmamaya çalısıyo sonra 10 toptan en fazla vurulmadan denize dalan kişi kazanıyor oyunuda kuralıda tamamen ben icaat ettim hani topla yaakr top oynardıkya ordan aklıma gelmişti
O nasıl oyun yahu.
Haha, iyiymiş.şimdi şöyle oluyor; en az 4 kişi oluyor. ben ahmet diyorum, denize dalıp çıkıyoruz, sonra arkadaşım ahmet-serhatdiyor yeniden denize dalıyoruz sonra diğer arkadaşım ahmet-serhat-ali- diyor tekrar dalıyor----- 3 dk sonra falan oluyor sana 15-20 isim sonra sırayı ve ismi unutanı pamuk ellerimizde boğuluyor.
evet, bi kez ayarı fazla kaçırdılar da bi kaç bardağa denk gelicek su yutmuştum.Haha, iyiymiş.Seni de boğdular mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?