Haven 5. Sezon Tanıtım Fragmanı!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,852
Puanı
711
Stephan King'in The Kolorada Kid kitabından uyarlanan,başrollerinde Emily Rose,Eric Balfour ve Lucas Bryant'ın olduğu Haven dizisinin 5. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı.

Haven adında sorunlu bir kasabayı ve o kasabada yaşayan sorunlu insanları anlatan ve bu kasabaya gelen FBI ajanının geçmişiyle ilgili olayları anlatan Haven 11 Eylül'de başlıyor.

5. Sezon onayını alan dizi 6. sezon onayını da aldı.2015 yılında 6. sezonuyla devam edecek.

@cookies @Yiğitt @eros @Çiğdem- @sürgünüm @yatutarsa @Forumdash @xemrexxx @xBUGRAx @gizem ak @destere @Bully @denizz19 @mrt-06 @Arslan Bey @EnveR @BesaleT @OzaN@darksaal

@*YıldırıM* yabancı dizi izleniyor ben bide zamanım yok Türk dizilerinden. Bi vampir günlükleri odada 2 aydan beri 3. Sezon 4. Bölüm deyim

konusu ilginçmiş ama hiç izlemedim 5. sezona gelmiş dizi

konusu ilginçmiş ama hiç izlemedim 5. sezona gelmiş dizi
Çok ama çok güzel
Bir kasabaya olay çözmek için gelen FBI ajanı yani kız sorunlu insanlarla karşılaşıyor.Mesela üzüldüğünde hava şartlarını değiştiren gibi o insanları düzeltmeye çalışıyor.
Ayrıca bu kız her 27 yılda bir başka karakterle geliyor.
önce gelmeden önce sorunlar kalkıyor ortadan sonra kasabaya geliyor ve sorunları çözüyor sonra tekrar gidiyor ve 27 yıl sonra başka karakterle ki kendisi bunu bilmiyor farkında değil kasabaya tekrar geliyor

şu anda takip ettiğim çok dizi var onlar azalınca bunada bakarım