Havalar ısındı, reytingler düştü!

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
22
Puanı
260
Yazın gelmesiyle TV izleme oranları buna paralel olarak da " reyting " oranları düştü. Yepyeni dizilerin ekranlarımıza taşındığı, bir o kadarının da ekranlara veda ettiği şu zamanda reytingler ne durumda? Özellikle birkaç dizi/programa değinmek isterim.

Kalbim Seni Seçti: Ekranlarımıza taşınalı daha 1 bölüm oldu. İnternet ortamında ciddi fan kitlesi kazandı ama reytingleri vasat. Gittikçe artabilir reytingleri...

Canım Babam: Bu dizi için Dadı taklidi dendi. Aslında bu kanıya katılmamak elde değildi. Son yayınlanan bölümüyle bu katılaşmış ön yargıyı kırarak büyük bir iş başardı ve SBT'ye göre 23 Haziran'ın AB reyting şampiyonu oldu.

Dinle Sevgili: Ekranlarımıza bir günlük dizi olarak girdi. Reytingleri ise ortalama seviyede...

Pasaport: Güzel bir yapım bence. Fanları da oluştu ilk bölümden. Reytingleri de beklenenden iyi. Yolu açık...

Bu Şarkı İkimizin: Yavuz Bingöl ve Deniz Seki sunumuyla karşımıza geldi. Reytingleri biraz biraz yükseldi ama hala " vasat ". Bence içeriği de bir o kadar yavan ve vasat.

NOT: Bu yazının tümü OsmanAslan'a yani bana aittir. Hiçbir kaynaktan alıntı değildir.

sadece kalbim seni seçtiyi izledim o kadar fanatik izliyecisi olmadım ilk bölümüyle ama izlenebilir dizi

Adminim izleyin! Gerçekten çok güzel bir dizi, yarin aksam saat 23:00'de 1.bölümün'ün tekrari var, izlersiniz:)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy