Hatice'den, Demet Akalın'a Sert Cevap!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Şarkıcı Hatice, kendisi için “Ya g.tüyle gündem oluyor ya da iyilikleriyle. Ama ikisi de samimi gelmiyor.” diyen Demet Akalın’a cevap verdi: “Henüz senin kadar cesur poz vermedim.”

IMG_20180902_155817.jpg

IMG_20180902_155928.jpg

Demet'in verdiği pozlarda ne varmış, sürekli gündeme gelmeye çalışıyorsun bir dur artık :D

Burdaki meseleyi şu Demetin yeğeni vefat etmişti yardım etmedi diye Hatice tepki göstermişti o durumdan sonra Demet Haticeyi takibi bıraktı o zamandan beridir birbirlerine kızgınlar Demet yorum yaparken geçmişte yaptıklarını unutmadan yapmalı diye düşünüyorum:D Hatice de sesiyle gündeme gelsin artık senin kadar cesur poz vermedim demiş kendi pozlarıda altta kalır yanı yok yani :D

Burdaki meseleyi şu Demetin yeğeni vefat etmişti yardım etmedi diye Hatice tepki göstermişti o durumdan sonra Demet Haticeyi takibi bıraktı o zamandan beridir birbirlerine kızgınlar Demet yorum yaparken geçmişte yaptıklarını unutmadan yapmalı diye düşünüyorum:D Hatice de sesiyle gündeme gelsin artık senin kadar cesur poz vermedim demiş kendi pozlarıda altta kalır yanı yok yani :D
Hatice'nin sesi Demeti ikiye böler :D