Hatırla Gönül'den İlk Fotoğraflar ve Ana Konu!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,770
Puanı
460
30883246.jpg

Eylül'de Star TV'de ekrana gelecek olan yeni dizi Hatırla Gönül'den ilk fotoğraflar geldi ve dizinin ana konusu belli oldu.
Onur Saylak, Gökçe Bahadır ve Engin Öztürk'ün başrollerini paylaştığı dizinin konusu silinen tüm anılara, yıllar sonra açığa çıkan tüm gerçeklere rağmen yeniden yeşeren tehlikeli bir aşk ve güçlü bir intikam hikayesi. Dizide Gökçe Bahadır; dizide iki erkeğin aşkı arasında sürüklenirken, hafızasıyla birlikte tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadını canlandıracak, Onur Saylak; sevdiği kadını kaybetmekle yüzleşince tehlikeli kararlar almanın eşiğine gelen bir adam olarak izleyici karşısına çıkacak ve son olarak Engin Öztürk; kaybettiği oğlunun intikamı ile yıllar sonra aşkı bulduğu kadın arasında seçim yapmak zorunda kalacak.

Dizinin yönetmenliğini Gül Oğuz, yapımcılığını ise Most Productions üstleniyor.

30884115.jpg

Son düzenleme:
Konusunu beğendim. Resimler de gayet iyi. İnşallah yan roller de iyi seçilir de dizi tutar.Yan karakterlerin de rolü bu dizinin tutması için büyük etken.

Gökçe Bahadır gibi iyi bir ismin yanına olmamış diğer iki isim. :(

Konu iyi gibi duruyor ama dedigim gibi fotoğrafları beğenmedim.

Merhamet gibi çok iyi ve derinlikli bir dizi geliyor bence. Gül Oğuz yönetmenlik için iyi bir isim. Onur Saylak sinemada kendi yaş grubunun en iyi 3 isminden biridir bence, Gökçe Bahadır desen zaten çok iyi bir oyuncu kendini kanıtlamış biri. Engin Öztürk de iyi bir oyuncu ama ismini çok duyurabilmiş değil biraz genç olduğundan :) Dediğim faktörler birleşince benim en heyecanla beklediğim proje bu oluyor haliyle, sezonun sürprizini yapabilir :)

Dizinin hikayesini beğendim, yine de tutup tutmayacağı şüpheli. Belki hikayesinden dolayı ön plana çıkabilir.

Bu arada @-potterhead- hikaye kısmını ''alıntı'' içine almalısın.

Gökçe Bahadır beğendiğim bir isim. Her rolün hakkını verebilecek kadar da yetenekli. Onur Saylak ı da severim. Dizinin konusu farklı gibi. Umarım bekleneni verir. Merakla bekliyirum.