Hatırla Gönül Bitiyor, Göç Zamanı Başlıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,420
Reaksiyon puanı
65,194
Puanı
1,059
Hatırla Gönül Bitiyor, Göç Zamanı Başlıyor!

göç-zamanı-dizisi-star-tv-foto-150x150.jpg


Star TV'nin sevilen dizilerinden Hatırla Gönül final yapmaya hazırlanıyor. Yerine ise yeni yılın merakla beklenen işlerinden Göç Zamanı başlayacak.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Onur Saylak, Engin Öztürk, Selen Öztürk, Tuğrul Tülek, Berrin Civil ve Turgay Kantürk’ün bulunduğu, yapımcılığını Most Productions’ın, yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği Hatırla Gönül, 13. bölümüyle 10 Ocak'ta ekranlara veda edecek.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, Veli Çelik'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Talat Bulut, Cansu Tosun, Engin Benli, Elif Ceren Balıkçı, Tilbe Saran ve Ali Erkazan gibi isimlerin yer aldığı Göç Zamanı ise, ilk bölümüyle 17 Ocak Pazar 20:00'de yayın hayatına başlayacak.

Hatırla Gönül'ün çekimleri tamamlandı. İşte veda karesi...


Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle
 
Göç Zamanı'nın liderliğe oynayabileceğini düşünüyorum. Hatırla Gönül için ise üzüldüm, tüm ekibe yeni projelerinde başarılar.
 
Son düzenleme:
Merakla bekliyorum Göç Zamanı dizisini. Hatırla Gönül adına Üzgünüm, ekibe geçmiş olsun.
 
Göç Zamanı bence hafta içi olmalıydı Salı günü KYG'den sonra o kitleyi kazanırdı rahatlıkla, hafta sonuluk bir dizi gibi durmuyor ama ben de tutacağını düşünüyorum. :)
 
Göç Zamanı hafta sonu dizisi gibi durmuyor pek, hafta içi bir güne alınmalıydı.
 
hic sasirmadim. Birkac hafta öncesinde söyle yazmistim "...Sali gunu yada Pazar gunu yainlanacagini dusunuyorum
Kucuk gelin cok iyi oranlar almisti pazar gunleri ve bu diziyide Hatirla gönul bittikten sonra Pazara alinma ihtimali var"
 
Hürrem teyzeye başarısızlıklar dilerim. :A