Hastanede Hayat - Tanıtım Fragmanı | TV8 - Yeni Program

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,830
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
TV8'den yeni bir program!

osadklaskd_6501203135e2adfea8e40f.jpg

Doya Doya Moda ve Sağlam Geziyoruz programları ile sezona giriş yapan TV8'de adı 'Hastanede Hayat' olarak açıklanan yeni bir program başlıyor.

Yapımcılığını Temizlik Benim İşim ve Doya Doya Moda gibi programların yapımcılığını üstlenen Talya Produksiyon'un yaptığı programda gerçek hayatların, yaşanmış olayların sürükleyici hikayelerini ele alınacak.

'Hastanede Hayat' ilk bölümüyle yarın 13.00'da TV8'de! İşte tanıtım fragmanı:

• Harika
Reactions: Gizmen
Prodüksiyon işi gibi değil tek kişilik bir iş gibi amatör saçma bir program ilk 100 e bence giremez ya da 1 kategoride 97 98.sıradan falan da onu bırak tv8 in şu huyu var 1 2 hafta bari tanıtımını döndür 1 gün önceden fragman vermek kadar saçma şey yok ya

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
gerçek insanlar kullansa belgesel olur Talya kesin çeker bunu dizi gibi oyuncular ile

Çok yalnış düşünüyorsunuz.Yaşamayan bilmez ben ölüyordum.Gerçek olayları yaştan kişilerle çekiliyor öyle film artisti değil oradaki doktorlarda hastalarda.Amaç bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar olursa yanşız olmadıkları ve tedavi edilebileceğimi gösterebilmek.araştırmadan eleştirme yapmak hiç olmamış.Ben üzerine para verirdim yayınlansın diye,sesim duyulsun diye sizin yazdıklarınıza çok üzüldüm.Umarım hiçbirimiz yaşadıklarımı yaşamaz.....

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Şaçma dediğiniz programdaki olayı ben birebir yaşadım ve o doktorlar beni kurtardıki size yanlış düşündüğünüzü şuanda yazıyorum.Allah size yaşatmasın ozaman anlarsınız.....
Hastane duyarı da yedim :A Ben yaşanılan olaya saçma demedim programa dedim. Ve bence saçma yani.

• Beğendim
Reactions: Hazem