Hastane dizisi Merhaba Hayat Salı günleri Fox'ta

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634826100903170675.jpg

Vahide Gördüm, Barış Kılıç, Keremcem ve Yetkin Dikinciler gibi sevilen oyuncuları bir araya getiren, Merhaba Hayat Dizisi, salı günleri izleyici ile buluşacak. Dizi, Ustura Kemal, Seksenler ve Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi diziler ile yarışacak.

MERHABA HAYAT

YAPIM: MEDYAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: YILDIZ HÜLYA BİLBAN

Doktorlar ve birçok başarılı dizinin yapımcısından Disney Production işbirliği ile yine başarılı bir dizi daha geliyor, Merhaba Hayat…

İdeallerine sıkı sıkıya sarılmış güzel doktor Deniz, hayatta en çok sevdiği insanı, babasını kurtarabilmek için hayatının her alanında sonsuz özveride bulunmakta, Istanbul'daki ailesinden ve arkadaşlarından uzakta, Ankara'da idealleriyle örtüşmeyen özel bir hastanede çalışmaktadır. Yaşadığı bir olay Deniz'in çalıştığı hastane ile ipleri kopartmasına ve üniversiteden yakın arkadaşının İstanbul'daki kliniğinde çalışmayı kabul etmesine neden olur.

Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler

Deniz'in şimdi doğup büyüdüğü İstanbul'a, evim dediği şehre geri dönmesi, annesiyle arasında yıkılmış köprüleri tamir etmesi, yakın arkadaşı Zuhal'in boşanmasını atlatmasına yardım etmesi, klinikteki yeni çalışma arkadaşlarıyla birlikte çalışmayı öğrenmesi, hergün yeni hastalara hayat vermeye çalışması ve en önemlisi ailenin kendisini hayata getirenler değil hayata döndürenler olduğunu anlaması gerekecektir.

Yaşayacağı trajik olayla sınanacak olan Deniz düşündüğünden de farklı bir hayata adım attığını fark etmeye başlar…

Hayatla mücadelesi genç yaşta başlayan bu cesur kadının, kendisine uzatılan yardım elini itmeden tutmayı öğrenmesi kolay olmayacaktır. Ölümle yaşamın, dostlukla aşkın birbirinin içine geçeceği bu yeni yolculukta Deniz'in pusulası hep hayatı gösterecekken, gün gelecek dostlukla aşk arasında bir seçim yapması gerekecek.

Bu seçimden sonra hiçbir şey ne Deniz ne kliniğin çalışanları ne de en yakınları için eskisi gibi olmayacaktır.

Oyuncular

Vahide Gördüm- DENİZ
Barış Kılıç- BURAK
Yetkin Dikinciler- SİNAN
Yasemin Sannino- ZUHAL
Keremcem- ÖMER
Seda Güven- SU
Ozan Osmanpaşaoğlu- MERT

Salı günü bencede daha mantıklı olmuş.Totalde iyi oranlar alabilir ama ben bu dizinin Ab oranlarının daha iyi olacağını düşünüyorum.

öbgz-seksenler-son yazı geçmesi çok zor ama totalde ilk 10a girer
bence pazar günü olmalıydı

Karşısındaki rakipler A/B dizileri. Bu sebeple Totalde daha iyi gitme ihtimali yüksek. Yetkin Dikinciler'in olduğu diziler tutmuyor, bu dizidende bu sebepten dolayı korkuyorum :D

Salı günleride baya çekişmeli geçecek;
Show Tv - Ustura Kemal
Kanal D - Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Star Tv - Ağır Roman - Yeni Dünya
Atv - Son Yaz - Balkanlar 1912
Fox Tv - Merhaba Hayat

son yaz hepsini geçer mhtesmyüzyıl sn bu yazdıklarına inanıyomusun üstelik merhaba hayat ağır romana fark atar ağır romanın kadrosunda reytinng getirecek isim kiim var?

son yaz hepsini geçer mhtesmyüzyıl sn bu yazdıklarına inanıyomusun üstelik merhaba hayat ağır romana fark atar ağır romanın kadrosunda reytinng getirecek isim kiim var?

Total :
1.Öyle bir geçer zaman ki
2. SON YAZ
3.Merhaba Hayat
4. Ustura Kemal
5. Ağır Roman - Yeni Dünya

Ab
1. Öyle Bir Geçer Zamanki
2. SON YAZ
3.Merhaba Hayat
4. Ağır Roman
5. Ustura Kemal