Hasibe Eren 'Türk Malı Yeni Balya' Dizisinde!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,934
Puanı
1,061
mrt-06 yeni bir haber konusu açtı

Hasibe Eren 'Türk Malı Yeni Balya' Dizisinde!

Hasibe-Eren.jpg

Sıdıka, Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve son olarak Aile İşi dizisinde yer alan başarılı oyuncu Hasibe Eren'in yeni dizisi belli oldu!

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Tayfun Güneyer'in, yönetmen koltuğunda Jale Atebey'in oturduğu; Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer'in başrollerinde yer aldığı "Türk Malı Yeni Balya" dizisine Hasibe Eren de dahil oldu. Sit-com formatında olacak yeni komedi dizisi yakında Star TV ekranlarında olacak.
Orijinal formatta oku

Çok sevdiğim bir oyuncu, dizinin kadrosu bayağı güzelleşti yazın bakarım. :)

İlk sezonumuz efsaneydi ama. :bhr: Abiye çıkınca elbette ki düştü..

1TURK MALISHOW TV11.60
2EZELATV9.60
3ARKA SOKAKLARKAND9.50
4CUMA'YA KALSAKAND6.20
İkinci sezon Melek Baykal ve Özkan Uğur girince çok sevinmiştim ama 1-2 bölüm kalmışlardı ondan sonra zaten reytingler tepetaklak oldu :A

1-2 değil 5, 6 bölüm kaldılar. :D Öyle hemen düşmemişti ama gıdım gıdım azalıyordu. :A
Melek Baykal bir süre kalmıştı ama Özkan Uğur 1-2 bölüm konuk oyuncu olup çıktı diye hatırlıyorum ben :D Devin Özgür Çınar ve Binnur Kaya çıkınca zaten bitti dizi :A

Melek Baykal bir süre kalmıştı ama Özkan Uğur 1-2 bölüm konuk oyuncu olup çıktı diye hatırlıyorum ben :D Devin Özgür Çınar ve Binnur Kaya çıkınca zaten bitti dizi :A
Devin'ciğimi ayrı seviyordum zaten. Keşke yine öyle bir rolle dönse ama Kalbimdeki Deniz'de kötü kadın rolünü canlandırıyor. :A

Hayat Türküsü'nde de çok iyiydi..

İlk sezonumuz efsaneydi ama. :bhr: Abiye çıkınca elbette ki düştü..

1TURK MALISHOW TV11.60
2EZELATV9.60
3ARKA SOKAKLARKAND9.50
4CUMA'YA KALSAKAND6.20
ahh cumaya kalsa o da hiç unutlmadı o da çok güzldi erken bitmişti gıcık kanal d !! :T

dizih2303.jpg