Hasibe Eren 'Jet Sosyete' Kadrosunda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,518
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Hasibe Eren 'Jet Sosyete' Kadrosunda!

039431-1024x683.jpg

Jet Sosyete'nin kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme alacağı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün, yapımcılığını BKM'nin üstleneceği; başrollerini Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan'ın paylaşacağı yapımın kadrosuna Birsel'le daha önce 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya'da da çalışmış olan Hasibe Eren dahil oldu.

60-70 dakikalık bölümlerden oluşacak Jet Sosyete'nin ilk bölümü Şubat ayında izleyiciyle buluşacak.
Orijinal formatta oku

Keşke Binnur Kaya dahil olsaydı... Hasibe Eren'i komik bulmuyorum.

Hayır ya yeter, keşke bu sefer olmasaydı. Hep aynı tarz karakterleri oynuyor, iki dizide de en sevmediğim karakterlerdendi karakterleri. :(

Hasibe Eren iyi bir oyuncu ancak hem Gülse Birsel'in önceki iki işinde de yer aldı. Hem de benzer karakterleri oynadı, muhtemelen yine aynısı olacak. O yüzden bu takviyeye sevinmedim açıkçası.

Valla hangi kanalda olursa olsun ama yeter ki Pazar günü olsun. Ab boşluğu mööööö diye bağırıyor yani.
Ayrıca Hasibe Makbule karakteri ile iyiydi ama Yalan Dünyada tam bir fiyaskoydu. Neyse keşke Binnur Kaya ve Engin Günaydın olsa diyeceğim ama Engin Gunaydın Burhan karakteri ile öyle bir beğendirmedik ki kendini zirveye oturdu ve o çıtayı geçeceğini sanmıyorum.