Hasibe Eren de 'Hakim' Kadrosunda! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,568
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hasibe-1.jpg

Hasibe Eren de 'Hakim' kadrosunda!

Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Erkan Tunç ile Süleyman Mert Özdemir'in üstendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in uyarladığı, kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Ömer), Uğur Yücel (Cevdet), Ebru Özkan (Yasemin), Yurdaer Okur (Azem), Eslem Akar (Deniz), Fatih Berk Şahin (Ozan) ve Gülsen Tuncer'in (Semra) yer aldığı dizinin hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Çekimleri cumartesi günü başlayacak olan dizinin kadrosuna kadın mafya lideri Gülbahar karakteri ile Sıdıka, Avurapa Yakası, Yalan Dünya, Aile İşi ve Türk Malı gibi yapımlarda yer alan Hasibe Eren dahil oldu.

Your Honor'dan ülkemize uyarlanan 'Hakim' yakında ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Aylar önce de adı geçmişti dönmüş dolaşmış yine ona gelmiş ya da en azından biz yeni duyduk. :A Binnur Kaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan derken komediyle özdeşleşen bir oyuncuyu daha dram işine kaptırdık ama mafya anası olarak görmek ilginç olacak. Zaten kendisi de TV işlerinde seçici davranan biri. :D

Erdal Beşikçioğlu'nun canlandıracağı karakterin karşısındaki mafyayı Yurdaer Okur oynayacakmış.

Harika!!! Komedi yüzlerinin dramaya yönelmesi güzel. Drama performansını hiç bilmiyorum. Binnur yada Ezgi gibi kestiremiyorum da(b)

Bu dizinin ilk bölümüne mutlaka bakacağım. Çok iyi kadro. Timuçin Esen'i de bekleriz. O da girse harika olur.

Tüm iyiler toplandık. Umarım atv gazabından bitmez

Son zamanlarda başlayan/başlayacak dizilerde ne güzel kadrolar kuruluyor. Bu dizinin kadrosu da çok iyi. Hasibe Eren'in komedi dışında böyle keskin bir rolde performansını merak ediyorum.