Yok be bir şey yok.Ahahah yine bir dedikodu var ama neyse beni ilgilendirmez
Hediyeler deyince aklıma ilk sen gelirsin.Tebrikler @Harunnn60 bsşarıların daim olsun hediye siparişleri yolda A
@kerem onada siparişler yollanacak onun konusunda yollamadım daha ama sipariş yollanacak. İkinizin siparişleri yolda
Bekliyorum canım. 1 hafta oldu.@kerem onada siparişler yollanacak onun konusunda yollamadım daha ama sipariş yollanacak. İkinizin siparişleri yolda
Emin misin?Yok kutladım ama hediyeler kaldı
Konuya yazıp hediyelerin yolda diye yazmıştım aslında mesajı kontrolünü yapayımEmin misin?
Yahu 2017 Ekim'inde Almanya'nın bir köyünden buraya gelmişsin, 2013-2014-2015-2016-2017 yıllarındaki katkısından senin nasıl haberin oluyor? Forumda gördüğüm en samimiyetsiz mesajlardan biri bu oldu.2013 yılından bugüne kadar yazdığı mesajlar olsun açtığı konular olsun bu foruma çok şey kattı ve katmaya da devam ediyor.
Geçenlerde accaktim da üşengeçliğim tuttu vazgeçtimŞarkı mı hediye o ettin? Konu mu açacaktın? Ne zaman? ?
Belki eskiden de burada bir hesabı vardı?Yahu 2017 Ekim'inde Almanya'nın bir köyünden buraya gelmişsin, 2013-2014-2015-2016-2017 yıllarındaki katkısından senin nasıl haberin oluyor? Forumda gördüğüm en samimiyetsiz mesajlardan biri bu oldu.@Harunnn60
Entrika bombasını ortaya bıraktın işte şimdi.Belki eskiden de burada bir hesabı vardı?
Gördük en son entrikanızıEntrika bombasını ortaya bıraktın işte şimdi.
Doğum günü konusu mu?Geçenlerde accaktim da üşengeçliğim tuttu vazgeçtimEvet hediye etmedim mi şarkı?
Hmmmm bu bahsedilen yeni bir konuysa telafi edeyim bariDoğum günü konusu mu?
Hayır etmedin, kuru kuru bir Felix fotosu paylaştın sadece.
Haziran gibi görüşürüz.
Gözlerini pörtleme sonra ama.
FBI olduğumu ne çabuk unuttun?Yahu 2017 Ekim'inde Almanya'nın bir köyünden buraya gelmişsin, 2013-2014-2015-2016-2017 yıllarındaki katkısından senin nasıl haberin oluyor? Forumda gördüğüm en samimiyetsiz mesajlardan biri bu oldu.@Harunnn60
Aa, hangi entrika-mız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?