Müzik Harun Tekin (Şarkıcı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,226
Puanı
1,060
Mor ve Ötesi'nin vokali, çok kaliteli bir ses rengine sahip olan bir şarkıcı. Müzik grupları arasında en iyi sese sahip olan vokallerden birisi, belki de en iyisi. Muhtemelen böyle bir ses yurt dışında olsaydı, çok büyük bir kitleye ulaşırdı ve yurt dışında ön planda olan bir ses olurdu.

Mükemmel bir sese sahip birisi, yaşlandıkça ve sesi toklaştıkça daha da güzelleşiyor şarap gibi.

Konuya ilk mesaj olarak bu mesajı yazmanı hiç beklemezdim. İlk mesaj olarak övgü dolu sözler beklerdim. :A
------

Edebiyatla aram iyi de, edebiyat dersi gören herhangi biri bile ikinci yeni esprisi yapabilir aslında. :A
Gören çok lakin biri bunu espriye döküyorsa aslında onunla ilgilendiğinin mesajını veriyordur.

• Beğendim
Reactions: Araf
Türkiye`nin son 20 yılda en çok ön plana çıkan bir kaç solistinden biri. Kendine has ses yorumu ve duruşuyla çok saygı duyulacak bir isim.

Türkiye'nin en iyi vokallerinden biri, çok karizmatik bir sesi vardır. Boğaziçi Felsefe ve Psikoloji mezunu olmasından ötürü birçok şarkısında felsefik alt metin ve psikolojik tasvirler vardır. Yaptığı, yaptıkları müzik gerçekten takdire şayandır. Türkçe rock üzerinde büyük katkıları vardır. Müzikal kariyeri bir kenara, karakterini ve duruşunu da çok severim ayrıca. Değerli bir insandır kısaca kendileri. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Araf
Canlı performansının, albüm kaydındaki performansını geçen bir isim.