Harry Potter Serisi Star'tv De

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
İlk Bölüm Yarın 20:00 Star'tv Ekranlarında

Harry Potter Ve Felsefe Taşı

Harry Potter Ve Sırlar Odası

Harry Potter Ve Askaban Tutsagı

Harry Potter Melez Prens

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları Part 1

Harry Potter ve Felsefe Taşı

Yönetmen:
Chris Columbus
Senaryo: J.K. Rowling,Steve Kloves
Yapımcı: David Heyman

Filmin Konusu:

Harry Potter, muggle (büyücü yada cadı olmayan insanlar) amcası ve halasıyla sıradan ve zorluklarla dolu bir hayatı yaşarken, yılanlarla konuşabildiğinin, kızgınlık öfkesi sırasında eşyaları hareket ettirebildiğinin farkına varacaktır. Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'ndan kabul edildiğini belirten mektup ise hayatının sıradanlığını değiştirecektir. Artık o bir büyücü adayıdır.

Harry Potter ve Felsefe Taşı Cuma 20.00'de Star'da!

Son düzenleme:
İyi reytingler alır bence
Büyük ihtimalle ilk 5'e girer

Üniversiteye gidersem, kendi odama TV aldırmayı düşünüyorum

ilk filmlerini izlememiş olabilirim..

Ben Pazar günü yayınlanacak sandıydım. Cuma günü ilk 10'a girebilir belki

star efsane fılmler kusagı getırıo cumaya

helal olsun stara... hary pıtırın tüm filmlerini izlemiştim gerçi ama yinede izlenir..

star sbt çocuk elinde oldugunu anladi

resim ve ayrintilar eklendi

Harry Potter serisi hastasıyım. Filmleri yüzlerce kez seyrettim. Yine izleyeceğim!
Ama malesef ratinglerde ilk 10'a girebileceğini pek sanmıyorum.
Trt'de melez prens yayınlanmıştı ve iyi rating alamamıştı.

melez prens hatirliyorum hatta twitterda tt olmustu

kesinlikle ilk 5de olacak total ve ab de yarin izlicem bende

startv trtye göre 100 gömlek üstün bir kanal çok iyi reyting alacaktir insallah izlicem ölüm yadigarlarida yayinlancak startv cuma gününe el attı

muhtemelen yalan dünya feriha büyük düsüs yasayacaklar

Cok iyi bir is ama ben Hayat Devam Ediyor'a baksamda Harry Poter ilk 10'da olacaktir.

star cuma kurtulmak için böyle bir hamle yapacağına pazar günkü dandik filmlerin yerine koysaydı daha iyi olurdu.

hiç izlemedim izlemeyi düşünmüyorum ... yaşım musait değil izlemeye
)))))))) ama aklınca hareket reyting getirir olan yalan dünyaya olur
)))))))

İlk 5'te olması hayal bence. Felsefe Taşı onlarca kez yayınlandı TV'de. İlk 10 bile başarı olur ama sanmıyorum, belki A/B'de

Bu arada film "Düşler Sineması Kuşağı" altında yayınlanacak. "Düşler Sineması Kuşağı" Pazar haber öncesinden Cuma PT'ye kaydırıldı yani. Harry Potter bittikten sonra da benzer filmler görebiliriz bu kuşakta.

sbt çocuklarin elinde cumartesi görecegiz reytingleri çocuklar izleyecektir %90 yalan dünyaya olacaktir büyük darbe

Çok sevindim yeniden başlayacak olmasına. Aslında bende bekliyordum Harry Potter serisi ne zaman yayınlanacak diye. Harry Potter filminde özellikle dostluk ön plana çıkıyor yani o konuda çok güzel bir film.

izlerim belki ama topluca indirip izlemeyi düşünüyorum düblaj iyi olursa neden olmasın