Harry Potter and the Chamber of Secrets / Sırlar Odası (2002) Film Bilgileri & Yorumları

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,970
Puanı
1,061

harry_potter_and_the_chamber_of_secrets_ver2.jpg

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Tür:
Macera, Aile, Fantastik, Gizem
Süre: 161 dakika

Yönetmen: Chris Columbus
Senaryo: J.K. Rowling (novel), Steve Kloves (screenplay)

Oyuncular:
Daniel Radcliffe
Rupert Grint
Emma Watson
Richard Griffiths

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 7.4/10
Rotten Tomatoes: 83%
Metacritic: 63/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Birinciden başlasaydın. :)

İlk iki favori filmim arasında değil ama 3 veya 4 olabilir. :)
Yeğenim İngilizcesini geliştirmek istedi bende Harry Potter’i önermiştim, onla bir filmine bakmaya söz vermiştim. O erken davranıp başlamıştı. Bugün 2ye bakalım dedik ama filmi izlerken bir çok yerde ilkini izlemem gerektiğini anladım ve açtım. O da mecburi bana eşlik ediyor, daha yardımcı olur dil konusunda ona :A
İzlenilmesi keyifli.

edit: 1'i bitti. 2, yani bu filmin 1 saati kaldi.

yalniz 1 senede baya büyümüsler oyuncular.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: bazinga
Yeğenim İngilizcesini geliştirmek istedi bende Harry Potter’i önermiştim, onla bir filmine bakmaya söz vermiştim. O erken davranıp başlamıştı. Bugün 2ye bakalım dedik ama filmi izlerken bir çok yerde ilkini izlemem gerektiğini anladım ve açtım. O da mecburi bana eşlik ediyor, daha yardımcı olur dil konusunda ona :A
İzlenilmesi keyifli.

edit: 1'i bitti. 2, yani bu filmin 1 saati kaldi.

yalniz 1 senede baya büyümüsler oyuncular.
Küçücük çocuklar, hızlı büyüyorlar. :A Bir de emin değilim ama çekimleri arasında 1 yıldan fazla olabilir.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Küçücük çocuklar, hızlı büyüyorlar. :A Bir de emin değilim ama çekimleri arasında 1 yıldan fazla olabilir.
Biri 2001 diğeri 2002 yazıyor. Belki ilerideki filmlerde fazladır bu, erkekler eminim özellikle 14 yaş ve sonrası atak yapmıştır :A
Bende uzun zamandır izleyeceğim diye diye listeye aldım seri olduğu için izlemeye üşeniyorum. :A
Ben sadece 1 tane izlerim dedim ama hepsine bakmaya karar verdim. 1 sene içinde tamamlarım, yada daha kısa zamanda. Zamanım ve moduma bakacağım :A

Bende uzun zamandır izleyeceğim diye diye listeye aldım seri olduğu için izlemeye üşeniyorum. :A
Bak dosinin dediği gibi çocukları eğlendirmek için yapılmış bir film serisi izlemediysen LOTR başla çok daha derin ve çok daha anlamlı mesajlar içeren bir seri üstelik 9 film değil sadece 3 var :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: EmreCan and Dosi
Bak dosinin dediği gibi çocukları eğlendirmek için yapılmış bir film serisi izlemediysen LOTR başla çok daha derin ve çok daha anlamlı mesajlar içeren bir seri üstelik 9 film değil sadece 3 var :A
Hobbit ile berabwr izleyince çok uzun bir de kesilmiş vers mi izlesem yoksa uzun olanı mı kararsızım. Sürekli kapatıp açıyorum. :A Bir de dublaj mı altyazı mı kararsız kaldım. :F

Ben sadece 1 tane izlerim dedim ama hepsine bakmaya karar verdim. 1 sene içinde tamamlarım, yada daha kısa zamanda. Zamanım ve moduma bakacağım :A
Ben emin değilim malesef bi 2 seneye izlerim. :A

Hobbit ile berabwr izleyince çok uzun bir de kesilmiş vers mi izlesem yoksa uzun olanı mı kararsızım. Sürekli kapatıp açıyorum. :A Bir de dublaj mı altyazı mı kararsız kaldım. :F

Ben emin değilim malesef bi 2 seneye izlerim. :A
Hobbit'i sonradan izleyebilirsin :A ilk kez izleyeceğin için theatrical version izlebir de ingilizcen iyiyse altyazı izle daha iyi.
Şaka bir yana eğer fantezi-macera bir film izlemek istiyorsan hepsinin atası LOTR'dır, diyelim beğenmedin PoCarribean ilk 3 filmi izle ama Harry Potteri en sona bırak boşuna 8 filme rağmen 0 oscar ile evlerine dönmediler :A

Hobbit'i sonradan izleyebilirsin :A ilk kez izleyeceğin için theatrical version izlebir de ingilizcen iyiyse altyazı izle daha iyi.
Şaka bir yana eğer fantezi-macera bir film izlemek istiyorsan hepsinin atası LOTR'dır, diyelim beğenmedin PoCarribean ilk 3 filmi izle ama Harry Potteri en sona bırak boşuna 8 filme rağmen 0 oscar ile evlerine dönmediler :A
Lafini dinleyip izlemeye basladim, bitirince yorumlasiriz. Eyvallah. :d

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Ben her birini 3 yada 4 kere izledim...

Devamının gelmesinide gerçekten istiyorum..

Bu filme Çocuk Filmi diyenlerden hoşnut değilim...

Yüzüklerin Efendisi, Hobbit gibi.. Epik ve fantastik bir film...

Hepsi farklı yönlere giden, kendi kitlesi olan Hayaldünyası ürünü olan filmler.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness