Haris Seferovic Galatasaray'da!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,711
Puanı
1,060
Galatasaray 5 sezondur Benfica forması giyen Haris Seferovic ile anlaşma sağladı.

Galatasaray oyuncu ile bir yıllık kiralık sözleşme imzaladı.

Galatasaray, Seferovic için kulübü Benfica'ya 1 milyon avro ödeyecek.

30 yaşındaki İsviçreli golcü için satın alma opsiyonu bulunuyor. Oyuncunun satın alma opsiyonunun kullanılması durumunda ise Benfica'ya 2.5 milyon avro bonservis bedeli ödenecek.

Galatasaray oyuncuya ise 2.3 milyon avro maaş ödeyecek.

1658664275127.png

Bugün oynanan hazırlık maçında oyuna girer girmez golünü atmış aslanım. Geçtiğimiz sezonu komple sakat geçirdiğinden dolayı baya dalga geçildi bu transferle ve hatta bizim taraftar da şüpheyle yaklaştı en son yaşadığımız Falcao hüsranıyla birlikte ama kabul edelim ki geçtiğimiz sezon bu sakatlık problemlerini yaşamasa bu şartlarda bu adamı transfer edemezdik.

Ben de şüpheyle yaklaşıyorum hala ve mümkünse onu yedekleyecek bir transfer daha yapılmasından yanayım ama kronik bir sakatlığı yoksa ve sağlıklı geçirebilirse sezonu çok iyi katkı verir bu sezon diye düşünüyorum.

Seferovic, Isvicre milli takiminda gördügüm kadariyle konusuyorum, takima pek yarari olmayan bir futbolcu oluyor genelde. Bakalim Galatasaray'da ne yapabilecek...

Bonservis bedeli fazla değil ama oyuncu maaşı yüksek bence. 1.5 milyon avro civarı daha uygun olabilirdi.

15-16 gol seviyesine çıkabilirse Galatasaray satın alma opsiyonunu kullanacaktır.