Harem En dikkat çeken karakter o oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
Çölde Bir Yudum Su = Harem

Onca dizi içinde çok az komedi dizisi var.' İşler Güçler ve Leyla ile Mecnun dizileri özellikle sosyal medyanın gücü ile ayakta durabilen diziler. Biraz daha geleneksel bir mizah anlayışı ile çekilen Alemin Kıralı, Pis Yedili, Avrupa Avrupa dizileri dışında, Birol Güven imzalı Seksenler ve Fakir Oğlan Zengin Kız dizisi var. Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya bu diziler içerisinde izlenme oranları ile ayakta durabilen nadir dizilerimizden. Anlayacağınız komedilerin temsili kanalı TRT görünüyor.

Komediden bugüne kadar çok fazla ekmek yemeyen Fox Tv'de Gani Müjde imzalı Harem dizisi ile ekrana geldi. Aslında Muhteşem Yüzyıl'ın hala zirvede olduğu bugünlerde bu diziyi ti'ye alan bir dizinin varlığı bile, merak unsurunu da beraberinde getirir. Çünkü mizahçı açısından baktığınız zaman gerçekten çok fazla malzeme var. Bundan olsa gerek Fox Tv,' Harem'i dizileri arasına katmakla ve diziyi eğlencenin ağırlıkta olduğu bir pazar gününde yayınlamakla çok doğru bir karar verdi.

Diziyi izlerken Muhteşem Yüzyıl değil de Kahpe Bizans gözümün önüne geldi. Mehmet Ali Erbil, Nurseli İdiz ve Levent Üzümcü'nün oyunları keyifliydi. Ama Twitter mesajlarına baktığımızda 1. bölümden akıllara kazınan oyuncu Önder Açıkbaş oldu. İnce tiz bir ses ile aykırı cümleler kurdurma fikri gerçekten yerinde bir kararmış. Çıngıraklı Vezir olarak, Önder Açıkbaş bu dizi ile kesinlikle dikkatleri üzerine toplamayı başaracaktır.

Dizi "olağan üstü" dür diyemeyiz. Kısaca şöyle tanımlayalım. Çölde sussuz kalsanız bir yudum su olabilir. Ama susuzluğunuzu gidereceğinizi sanmıyorum.

Ben o mu yoksa dğlmi diye şaşrdm zaten,rolune iyi kptırmış kendini :)

10 dakika baktım hemen kapadım. Zerre gülmedim.
Gülmemek şöyle dursun tebessüm dahi etmedim. Her şey bir kenara hala gülme efekti kullanan dizilere acayip ayar oluyorum.
Kardeşim seyirci güleceği yeri bilmiyor sanki..