Harem 1. Bölüm Yorumları - Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
539935_386345604771048_1759982541_n.jpg

Harem dizisinin 1. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

19.45'te Fox TV'de!

Madem bu kadar çok yaşa dediniz hapşu :d güzeldi :D

- - - Ekleme - - -

Seni laciverte boyatıp ultraslanlara atarım :D

üfff bence de şu ana kadar komik değil
harem ağları çok çok kötü.

- - - Ekleme - - -

esat attı kız oldu :D dizi 20. dakikasında güldürmeyi başardı :D

- - - Ekleme - - -

küçük britanya esprisiden sonra izleyesim kalmadı :D

15-20 dakika izledim bence güzeldi dizi tahmin ettiğim gibi gayet absürttü ve yer yer komikti. Her ne kadar zaman zaman çok iğrenç espriler olsa da. :D

En sevdiğim espri ise kısa mesaj servisi oldu. :D

Ayrıca Önder Açıkbaş'ı hiç sevmem ama konuşması süper olmuş bu dizide. :D

Reytingleri iyi geldi sbt'ye göre dizinin, tekrari da umut vaad ediyor..

Önder açıkbaşin karakterini sevdim dizideki kızlarda taş bazıları hariç

Bazı yerleri iyiydi, bazısı ise kötü. Ama ilk bölüm iyi iş çıkardı, dileğim bu oranlarını koruması...

ben sevdim diziyi,ama kumanda kawgasından dolayı yeteneki izldiler ewdkiler !

Gülme efekti olmasa çok iyi olurdu. Dizi espri konusunda iyi sayılır, ama çok iyi değil. Gülme efektlerinden diziyi izlemekte güçlük çektim. Haremdeki kadınlar fazla abartılı ve kendilerini fazlasıyla aşmışlar. Bazı yerlerde resmen cinsel içerikli konuşmalarda geçti. Çok yapmacık sahnelerde vardı. En çok Muhteşem Yüzyıl dizisine gönderme sahnesini beğendim. Dizi çok fazla iyi değildi. İlerleyen bölümlerde belki biraz daha iyi olur. Aslında biraz Kahpe Bizans filmine benzemiş. Bu arada zaten Kahpe Bizans'ın senaryosunu Gani Müjde yazdı. Belki arada sırada izlerim. Şimdilik pek hoşuma gitmedi.

Gülme efekti olmasa çok iyi olurdu. Dizi espri konusunda iyi sayılır, ama çok iyi değil. Gülme efektlerinden diziyi izlemekte güçlük çektim. Haremdeki kadınlar fazla abartılı ve kendilerini fazlasıyla aşmışlar. Bazı yerlerde resmen cinsel içerikli konuşmalarda geçti. Çok yapmacık sahnelerde vardı. En çok Muhteşem Yüzyıl dizisine gönderme sahnesini beğendim. Dizi çok fazla iyi değildi. İlerleyen bölümlerde belki biraz daha iyi olur. Aslında biraz Kahpe Bizans filmine benzemiş. Bu arada zaten Kahpe Bizans'ın senaryosunu Gani Müjde yazdı. Belki arada sırada izlerim. Şimdilik pek hoşuma gitmedi.

muhteşem yüzyıl şakası nasıl bir şeydi. merak ettim.