Hannibal En İyi Dizi Seçildi

Yeni izleyecek diziler belirleyelim.Neyse haftaiçi @destere gelecektir o zaman birlikte başlarız şimdi adam satmak gibi olmasın.

Vikings'e başlayaım ben o zaman
Got'da size yetişemem çok geride kaldım ben.
komedide yokumda onun haricinde yalnız bırakmam seni

hannibal çok güzel bir dizi ama hiçbir zaman en iyi olarak görmedim en iyi dizi için daha farklı şeyler lazım

komedide yokumda onun haricinde yalnız bırakmam seni

hannibal çok güzel bir dizi ama hiçbir zaman en iyi olarak görmedim en iyi dizi için daha farklı şeyler lazım
Gök gürültüsüyle elektrikler kesilmeye başladı iki kelime mesaj yazamadım, @Çiğdem- sizin orda durumlar ne?

Gök gürültüsüyle elektrikler kesilmeye başladı iki kelime mesaj yazamadım, @Çiğdem- sizin orda durumlar ne?
ikinizde karadenizdesiniz sende gitmişse çiğdemde de gitmiştir bizde sorun yok avrupa yakası her zamanki gibi aydınlık
anadolu yakası karanlığı yaşıyor

ikinizde karadenizdesiniz sende gitmişse çiğdemde de gitmiştir bizde sorun yok avrupa yakası her zamanki gibi aydınlık
anadolu yakası karanlığı yaşıyor
Karadeniz'de her 5-10 kilometre arayla hava durumları değişiyor, @Çiğdem- ile aramızda 20 km. var belli olmaz.

Karadeniz'de her 5-10 kilometre arayla hava durumları değişiyor, @Çiğdem- ile aramızda 20 km. var belli olmaz.
komşu sayılırsınız 20 kilometre nedirki yayan gitmek zor ama arabayla sanırım 15 dakika falandır..

karadeniz havası çok farklılık gösteriyor dediğin doğru ama aslında sadece karadeniz değil istanbuldada aynısı oluyor geçen sene avrupa yakasında kar yağarken anadoluda insanlar güneşleniyordu

Çiğdem ile aramızda Tirebolu var,gerçi ben sürekli Görele'ye gidiyorum salı günleri pazara çıkyormuş,güzel kızsa mutlaka görmüşümdür.

ayy hiç sorma gök yarıldı sankı yoğun yğış var burda hatta az önce dolu yağdı gliba mayısa giricez hala yağmurla kar atıyor
ama ocaktan beridir yakalsık 2-3 ay buralar böyle genel olarak çok soğuk ve yağışlı uan gök gürültüsü var burdada henüz elektirikler gitmedi gece gitmez inş uyuyamam yoksa yıldırım çakmasından karanlıkta çok korkuyorum bem beyaz oluyor oda 😱😱😱 kalolifer yakmayıda brakmışlar donuyorum vlla batanniye altındayım

ayşen grudaya benziyorum diyordu @Çiğdem- dediği doğruysa görünce kaçmışsındır
yürü git beee pelin karahana benziyorm ben arkadaşalr benzetiyor yanı 🙂🙂
@sürgünüm salı pazarında veya görele seyehat otobüsünde belki karşılaşmıs olabiliriz özellikle salı pazarında olmuş olabilir 🙂🙂

orda ne işin var yazı yaz değil baharı bahar değil gel istanbula mis gibi hava bahar rüzgarları esiyor hafiften kuşlar cıvıldaşıyor kediler oynaşıyor kelebekler dansediyor istanbul gibisi varmı gitmişsin dağ başına elektrik gider yıldırım atar hava buz gibi bırak oraları
)

İnansak mı acaba Görele'nin kızları o kadar da güzel değil,göremediğimiz için ne söylesen inanmak zorundayız.

Dağ başı değil sahil kenarı ama naparsın Karadeniz hep böyle.

İnansak mı acaba Görele'nin kızları o kadar da güzel değil,göremediğimiz için ne söylesen inanmak zorundayız.

Dağ başı değil sahil kenarı ama naparsın Karadeniz hep böyle.
göreleli değilimki ben çanakçının eren köyündenim
yooo buralalrda güzel kızlar var bende çevrem arasında popülerimdir ayıptır söylemesi

destere ben daha kötülerinide gördüm 4 yıl önceye kadar köyde yaşıyorduk kar yağıyordu insan boyuna çıkıyr 1 hafta okul tatil oluyor 1 haftada elektirikler olmuyordu
istanbula ve bursaya yazları kaçıyorum bu yazda gelicem büyük ihtimal üsküdr tarafına geliyorum istanbulun 🙂🙂

İstanbul'da @destere'ye selam verme alimallah kötü yola düşersin.