Hannibal 3.Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
BnNiTS2IMAA5iZ0.jpg:large

Yabancı dizilerden birer birer yenilenme veya iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez haberin adresi Amerikan kanalı NBC .

Kanalının vahşi psikolojik gerilim ve drama dizisi Hannibal yeni sezon yani 3. sezon onayını aldı. Hannibal dizisi düşük reyting oranı ile çok eleştiri alıyordu. Fakat şaşırtıcı bir şekilde iikinci sezonda olduğu gibi 13 bölüm olarak 3. sezon onayını aldı.

Böylece dizinin rating ile değil, izleyicinin yorumları ve diğer kanalların seriye olan ilgisiyle sezon onayını aldığını söylemek pek de yanlış olmayacak.

@Forumdash @berkann @destere

Son düzenleme:
çok iyi olmuş 2. sezon bitmek üzere zaten, 3. sezon onayı alması muhteşem bir haber ..

umarım önümüzdeki yıl konu biraz daha çeşitlenir ve heyecan dozu dahada artarda 4. sezonuda görmüş oluruz :)

@sürgünüm konunda resim veya video varmı ? açıklamanla isimler arası büyük bir boşluk var orda video veya resim var da ben mi görmüyorum ?

Beklenen bir haberdi. NBC böyle konularda iyidir, hayran desteğini görmezden gelmez. Ben şahsen iptal olmasına sevinirdim ama yapacak bir şey yok. :D İzlemeyi düşünüyorum kalan bölümleri ama belli de olmaz. :)

Jack'in solundaki, şu hapisteki kuşla konuşan, peltek adam mı? O kadar öenmli bir karakter olduğunu düşünmüyordum.
Jack demişken umarım görmeyiz kendilerini 3. sezonda. :D
Jack ve Hannibal kapışmasına son 3 hafta..Jack'in solundaki bence de önemli bir karakter değil.:)

Hannibal'ın özel kostümü ile göründüğü oda, Freddie'nin odasımıydı?

Olabilir. Oradan bir şeyer çıkabilir. Bu sahne senin teorini;
Hannibal ve Will'in yüzlerinin birleştiği
sahne diğer teoriyi haklı çıkarıyor. İki tarafı da açık bırakmışlar, bilerek.

Olabilir. Oradan bir şeyer çıkabilir. Bu sahne senin teorini;
Hannibal ve Will'in yüzlerinin birleştiği
sahne diğer teoriyi haklı çıkarıyor. İki tarafı da açık bırakmışlar, bilerek.
Hiç yorumlara bakabildin mi? Bizim gibi kuşkuya düşenler var mı? Gerçi ben Will'e güveniyorum.:)