Hannibal 3. Sezon Hakkında Bilgiler

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1406475795.jpg

ABD Kanalı olan NBC kanalında ekranlara gelen vahşi psikolojik gerilim ve drama dizisi Hannibal'ın, vahşi geçen 2. sezon finalinin ardından 3. sezonu bir yıl sonraki olayları anlatarak ekrana gelecek.

Bu arada geçen zamanda neler olduğu ise 3. sezonun 4. bölümünde açığa çıkacak.

Eddie Izzard’ın canlandırdığı Abel Gideon ve Dr. Chilton 3. sezonda diziye dönüş yapacaklar. Nasıl döneceğine dair dizinin yaratıcısı Bryan Fuller’ın açıklamalarına göre flashback bölüm yazılmış.

3. sezonla ilgili en önemli gelişme daha önceki Hannibal filimlerinden diziye uyarlama yapacak olmaları, Örnek verecek olursak, Hannibal filminde Giancarlo Giannini’nin oynadığı Dedektif Pazzi 2. Bölümde, Hannibal Doğuyor filminden Bayan Murasaki 3. Bölümde ve Kızıl Ejder filminden Francis Dolarhyde ise 8. Bölümde izleyecilerle tanıştırılacak.

4. sezonda Kızıl Ejder ve 5.sezonda da Kuzuların Sessizliği'ne geçiş yapılacak. Bu arada 3. Sezonun menüsü İtalyan olarak açıklanırken bölüm isimleri de İtalyanca olacak. Tüm bunlar Hannibal’ın yeni rotasının İtalya olduğu anlamına geliyor.

@Forumdash @berkann @destere

İzleyenlerin dediğine göre 2. sezon finali, final gibiymiş üçe bir şey kalmamış :D

Süper haber ve bol spoi yedik :X En güzel haber yeri ise 4 ve 5.sezonlarının planlarının yapılması:X

BU arada geçen sezonki yemek teması japon muydu neydi ama japonyada değillerdi :X

Ben Fransa'da olacağını düşünüyordum. Ama İtalya da iyidir. Kim girecek çıkacak okumadım. Sürpriz olsun.

@yatutarsa kim demiş onu? :D Asıl şimdi başlıyor. :D

Süper haber ve bol spoi yedik :X En güzel haber yeri ise 4 ve 5.sezonlarının planlarının yapılması:X

BU arada geçen sezonki yemek teması japon muydu neydi ama japonyada değillerdi :X
Hannibal Doğuyor ve Kuzuların Sessizliği'nden çok bahsediliyor, şimdiden merak sardı o zamana kadar filimlerinide izlerim.:)

Ben spoi olur diye izlemek istemiyorum :( @berkann 'la da konuşmuştuk:(
Soruna da yanıt vereyim: Kitaplarla bağlantılı gidiyorlar. Leydi Murasaki'nin Japon olması 2. sezon bölüm isimlerinin öyle olmasını sağladı. :)

3. sezonda Hannibal kitabı Floransa'da geçiyor ve Rinaldo Pazzi de aynı kitapta karşımıza çıkıyor. :)

Ben spoi olur diye izlemek istemiyorum :( @berkann 'la da konuşmuştuk:(
Eğer Hannibal'ın hikayesiyle ilgili bir şey bilmiyorsanız izlemeyin derim ben. Ama ben Kuzuların Sessizliği'ni izlemiştim diziden önce ve diziyi sevmeme engel değil. Yani size kalmış. Benim arkadaşım da filmlerini diziden önce izlemiş ve dizi ile film farklı diyordu. :) @sürgünüm

Eğer Hannibal'ın hikayesiyle ilgili bir şey bilmiyorsanız izlemeyin derim ben. Ama ben Kuzuların Sessizliği'ni izlemiştim diziden önce ve diziyi sevmeme engel değil. Yani size kalmış. Benim arkadaşım da filmlerini diziden önce izlemiş ve dizi ile film farklı diyordu. :) @sürgünüm
3. sezonda Hannibal'ın geçmişini de izleyeceğiz.

Yapımcının açıklamasına göre, Hannibal'ın geçmişine inerken onun kaçış macerasında nasıl daha da vahşileştiğine şahit olacakmışız.:)

Motorlu ve uzun saçlı bir Hannibal göreceğiz.:)

3. sezonda Hannibal'ın geçmişini de izleyeceğiz.

Yapımcının açıklamasına göre, Hannibal'ın geçmişine inerken onun kaçış macerasında nasıl daha da vahşileştiğine şahit olacakmışız.:)

Motorlu ve uzun saçlı bir Hannibal göreceğiz.:)
Oo cool. 😎
😎 :D

Oo cool. 😎
😎 :D
Diziye katılacak yeni karakterlerde belli oldu ama şimdi açamam konusunu.

Eskiler spoi içinde;

Will ölmedi devam ediyor. Ama Jack’in durumu belirsiz. Dr. Alana Bloom da o kadar yüksekten düşmesine rağmen ölmeyip diziye devam edecek.

Biraz heyecanı kalsın olayın. :D @sürgünüm

Will'in ölmeyeceğini zaten biliyordum ama diğerlerine ne oalcağıı okumadım Allh'tan. :D
Tepkilerinizi spoiler içinde yazınız. :D @Forumdash