Geçen haftanın ilgiyle izlenen sahnesi
Müthiş sahneydiBüyülenerek izledim
![]()
Yine unutursun senaynen öyle bende çok beğenmiştim bu sahneyi inşallah unutmazsamm sahnelerini açarım ben![]()
İşte Hanlı Pazarı fetheden adamBaşligi kanli pazar baskini diye okudum terör haberi sandim![]()
@Çiğdrm- rüyasinda ilacli gazoz icirmiş bu oğlana artik hayir gelmezİşte Hanlı Pazarı fetheden adam
![]()
@Çiğdem- neler yaptı neler bir bilsen zamanında Engini kendine alabilmek için yapmadığı şey kalmadı@Çiğdrm- rüyasinda ilacli gazoz icirmiş bu oğlana artik hayir gelmez![]()
Yine unutursun sen![]()
Başligi kanli pazar baskini diye okudum terör haberi sandim![]()
@Çiğdem- neler yaptı neler bir bilsen zamanında Engini kendine alabilmek için yapmadığı şey kalmadı![]()
hahah ayy vlla ertuğrulum tek başına sırtlıyor diziyi bu sezon engin bey gerçek bir oyuncu oldu bu dizide emrede çatlasın patlasın@Çiğdrm- rüyasinda ilacli gazoz icirmiş bu oğlana artik hayir gelmez![]()
Ciddi ciddi diziyi sürüklüyorhahah ayy vlla ertuğrulum tek başına sırtlıyor diziyi bu sezon engin bey gerçek bir oyuncu oldu bu dizide emrede çatlasın patlasın![]()
![]()
![]()
dizimizi emrenin adaşı Kurdoğlu @Billy Kane de çekemiyor ayollCiddi ciddi diziyi sürüklüyorMuhtesem performsns grafigi var Emrede kıskanır
![]()
Çememeyeer anten taksın