Harikasın @Çiğdem ; Vakit ayırıp,oy verip;yorum yapmana teşekkür ediyorum 🙏
Harikasın @Çiğdem ; Vakit ayırıp,oy verip;yorum yapmana teşekkür ediyorum 🙏
Biz sana tşşk ederiz bizim yaptımız bişi yokHarikasın @Çiğdem ; Vakit ayırıp,oy verip;yorum yapmana teşekkür ediyorum 🙏
Anket süresi 3 ya da 4 gün olsaymis keske.Ekli dosyayı görüntüle 82467
Ekli dosyayı görüntüle 82468
Ekli dosyayı görüntüle 82469
Ekli dosyayı görüntüle 82470
Ekli dosyayı görüntüle 82471
Evet, B Grubundan üst tura çıkan filmler oylarınızla belli oldu.
29 oy gelen B Grubu gerçekten iyi ilgi gördü,Teşekkürler.
Bu bölümde Issız Adam ile The Irıshman aynı oyu aldılar ama ben taktir hakkımı The Irıshmanden yana kullandım.
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica
Tur atlaynlarda etiketlemene gerek yok. Üst tura çıkanları belirt yeterli. Bol etiketten rahatsız olan çok kişi olabiliyor😊Ekli dosyayı görüntüle 82467
Ekli dosyayı görüntüle 82468
Ekli dosyayı görüntüle 82469
Ekli dosyayı görüntüle 82470
Ekli dosyayı görüntüle 82471
Evet, B Grubundan üst tura çıkan filmler oylarınızla belli oldu.
29 oy gelen B Grubu gerçekten iyi ilgi gördü,Teşekkürler.
Bu bölümde Issız Adam ile The Irıshman aynı oyu aldılar ama ben taktir hakkımı The Irıshmanden yana kullandım.
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?