Bütün mesuliyet @Tolstoyevski ait... Verdi coşkuyu The Godfather aTitanic
Forrest Gump - Niye bu kadar düşük kalmış?
Hiç izlemedim o filmi süresinden dolayı.Bütün mesuliyet @Tolstoyevski ait... Verdi coşkuyu The Godfather a
Sen bu üşengeçlikle ölüp dirilsende izlemezsinHiç izlemedim o filmi süresinden dolayı.Ölmeden izlemek nasip olur inşallah.
Ama bir engeli aştım üşengeçlikte. Fark ettiğinde anlarsın sürpriz olacak.Sen bu üşengeçlikle ölüp dirilsende izlemezsin
Vallahiiiii Ben Şok😱Ama bir engeli aştım üşengeçlikte. Fark ettiğinde anlarsın sürpriz olacak.
Büyük hainlik yapmış, şaşırmadık.
Büyük hainlik yapmış, şaşırmadık.Kesin popülizm kurbanı olup Forrest Gump vermiştir demiştim, doğru da düşünmüşüm. Kendisi tüyler ürpertici bir insan çünkü...@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Büyük hainlik yapmış, şaşırmadık.Kesin popülizm kurbanı olup Forrest Gump vermiştir demiştim, doğru da düşünmüşüm. Kendisi tüyler ürpertici bir insan çünkü...@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Şerlok beyciğimin Inception yerine Forrest Gump tercihi kanımı dondurdu ama Titanic uçup gittiği için gruptan 2. olarak Godfather'ın çıkması adına doğru bir hamle yapmış olmuşYanlışlıkla oldu.
Şerlok beyciğimin Inception yerine Forrest Gump tercihi kanımı dondurdu ama Titanic uçup gittiği için gruptan 2. olarak Godfather'ın çıkması adına doğru bir hamle yapmış olmuş
Bilerek ayarlamışsın gibi şov yapma. Sanki bilmiyoruz seni...FUTURE...
Bilerek yapmışsın gibi şov yapma. Sanki bilmiyoruz seni...
Ya hadi oradan, Godfather yerine Titanic'e oy versene sen. Sana o yakışır...Benim her hareketim bilinçli, seni gidi tost makinesi...
FUTURE...
Hainlok kanımı donduruyor..Bilerek ayarlamışsın gibi şov yapma. Sanki bilmiyoruz seni...
Ya hadi oradan, Godfather yerine Titanic'e oy versene sen. Sana o yakışır...
Hainlok kanımı donduruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?