Pis eczacı uyku hapı vermemişSener sekerle ihtihar etmeye calisiyor
İki saniyede nasil kiviriyor yaPis eczacı uyku hapı vermemiş
Vayy ilk kez aynı diziyi izleyeceğiz o zaman bekliyoruz yorumlarını netten izleyinceGeçenlerde can sıkıntısından dizinin ilk 2 bölümünü izledim netten. Yeşilçam seven birisi olarak beğendim. Sıcak, samimi bir iş olmuş. Tam netten izlenecek dizi, TV'den vaktimi ayırıp da izlemem.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Cengiz Bozkurt yani Şener diziyi götüren isim. Karakter Şener Şen'in Neşeli Günler filmindeki Ziya karakterinden alıntı ama Cengiz Bozkurt da baya komik yani ne yapsa gülüyorsun adama
Itır - Tarık çifti de oldukça uyumlu olmuş ama Şener - Ayşen çifti seyir zevki olarak daha iyi, Itır'la Tarık'ın pabuçları dama atılır bu gidişleMehtap Bayri'yi böyle oynak rollerde izlemek güzel.
Adile ile Münir'in de karşılıklı atışmaları harika Gül Onat ve Altan Erkekli biçilmiş laftan olmuşlar o roller için
Bir yaz dizisine göre oyuncu kadrosu da baya iyi yalnız dizinin. Yan rollerde sağlam isimler mevcut. Gerçi kanal TRT sonuçta normal
Yeni sezonda neler yapar artık göreceğiz.
@denizz19
İlk defa TRT'den dizi izlediğini görüyorum ben şok. 😱Geçenlerde can sıkıntısından dizinin ilk 2 bölümünü izledim netten. Yeşilçam seven birisi olarak beğendim. Sıcak, samimi bir iş olmuş. Tam netten izlenecek dizi, TV'den vaktimi ayırıp da izlemem.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Cengiz Bozkurt yani Şener diziyi götüren isim. Karakter Şener Şen'in Neşeli Günler filmindeki Ziya karakterinden alıntı ama Cengiz Bozkurt da baya komik yani ne yapsa gülüyorsun adama
Itır - Tarık çifti de oldukça uyumlu olmuş ama Şener - Ayşen çifti seyir zevki olarak daha iyi, Itır'la Tarık'ın pabuçları dama atılır bu gidişleMehtap Bayri'yi böyle oynak rollerde izlemek güzel.
Adile ile Münir'in de karşılıklı atışmaları harika Gül Onat ve Altan Erkekli biçilmiş laftan olmuşlar o roller için
Bir yaz dizisine göre oyuncu kadrosu da baya iyi yalnız dizinin. Yan rollerde sağlam isimler mevcut. Gerçi kanal TRT sonuçta normal
@denizz19
Vakit ayırıp tvden izleyince harikanı atarım.Geçenlerde can sıkıntısından dizinin ilk 2 bölümünü izledim netten. Yeşilçam seven birisi olarak beğendim. Sıcak, samimi bir iş olmuş. Tam netten izlenecek dizi, TV'den vaktimi ayırıp da izlemem.
@denizz19
Öyle pek ortak dizimiz olmadı evet, Güllerin Savaşı'nı yorumluyorduk birlikte ama onu hatırladım şimdiVayy ilk kez aynı diziyi izleyeceğiz o zaman bekliyoruz yorumlarını netten izleyince
En son TRT'den dizi izleyeli 10 yıl falan olmuştur sanırım.İlk defa TRT'den dizi izlediğini görüyorum ben şok. 😱
Canım ben evin yolunu bulamıyorum pek bu aralar, ayrıca akşamları dizi izlemek yerine yapacak daha güzel aktiviteler varVakit ayırıp tvden izleyince harikanı atarım.
Ne gibi meselaÖyle pek ortak dizimiz olmadı evet, Güllerin Savaşı'nı yorumluyorduk birlikte ama onu hatırladım şimdi
3.bölümü de Pazar döndüğümde izler yorumlarımEvde olursam 4.bölümü de TV'den izlerim belki kim bilir
En son TRT'den dizi izleyeli 10 yıl falan olmuştur sanırım.Zamanında Dikkat Bebek Var, En Son Babalar Duyar, Koçum Benim, Kuzenlerim gibi dizilerini izlemiştim. Bir nefretim yok aslında kanala, ama TRT izleme alışkanlığım yok işte nedense mesafeliyim biraz
Canım ben evin yolunu bulamıyorum pek bu aralar, ayrıca akşamları dizi izlemek yerine yapacak daha güzel aktiviteler varBundan sonra da dizi izleyeceğimi sanmıyorum pek.
Zaten şurda kaldı 1 ayımız sonra elveda forum
Aa deme öyleÖyle pek ortak dizimiz olmadı evet, Güllerin Savaşı'nı yorumluyorduk birlikte ama onu hatırladım şimdi
3.bölümü de Pazar döndüğümde izler yorumlarımEvde olursam 4.bölümü de TV'den izlerim belki kim bilir
En son TRT'den dizi izleyeli 10 yıl falan olmuştur sanırım.Zamanında Dikkat Bebek Var, En Son Babalar Duyar, Koçum Benim, Kuzenlerim gibi dizilerini izlemiştim. Bir nefretim yok aslında kanala, ama TRT izleme alışkanlığım yok işte nedense mesafeliyim biraz
Canım ben evin yolunu bulamıyorum pek bu aralar, ayrıca akşamları dizi izlemek yerine yapacak daha güzel aktiviteler varBundan sonra da dizi izleyeceğimi sanmıyorum pek.
Zaten şurda kaldı 1 ayımız sonra elveda forum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?