TRT 1 Hangimiz Sevmedik - Dizi Yorumları

Aysen de Sener olma yolunda emin adimlarla ilerliyor

Pisss aşkı memnudaki hizmetçi aralarını bozdu çocukların .ss

Sener sekerle ihtihar etmeye calisiyor

Artık evli olduklarını söylemenin vakti geldi bence

Geçenlerde can sıkıntısından dizinin ilk 2 bölümünü izledim netten. Yeşilçam seven birisi olarak beğendim. Sıcak, samimi bir iş olmuş. Tam netten izlenecek dizi, TV'den vaktimi ayırıp da izlemem.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Cengiz Bozkurt yani Şener diziyi götüren isim. Karakter Şener Şen'in Neşeli Günler filmindeki Ziya karakterinden alıntı ama Cengiz Bozkurt da baya komik yani ne yapsa gülüyorsun adama

Itır - Tarık çifti de oldukça uyumlu olmuş ama Şener - Ayşen çifti seyir zevki olarak daha iyi, Itır'la Tarık'ın pabuçları dama atılır bu gidişle
Mehtap Bayri'yi böyle oynak rollerde izlemek güzel.

Adile ile Münir'in de karşılıklı atışmaları harika Gül Onat ve Altan Erkekli biçilmiş laftan olmuşlar o roller için

Bir yaz dizisine göre oyuncu kadrosu da baya iyi yalnız dizinin. Yan rollerde sağlam isimler mevcut. Gerçi kanal TRT sonuçta normal

Yeni sezonda neler yapar artık göreceğiz.

@denizz19

Vayy ilk kez aynı diziyi izleyeceğiz o zaman bekliyoruz yorumlarını netten izleyince

İlk defa TRT'den dizi izlediğini görüyorum ben şok. 😱

Vakit ayırıp tvden izleyince harikanı atarım.

Vayy ilk kez aynı diziyi izleyeceğiz o zaman bekliyoruz yorumlarını netten izleyince
Öyle pek ortak dizimiz olmadı evet, Güllerin Savaşı'nı yorumluyorduk birlikte ama onu hatırladım şimdi

3.bölümü de Pazar döndüğümde izler yorumlarım
Evde olursam 4.bölümü de TV'den izlerim belki kim bilir

İlk defa TRT'den dizi izlediğini görüyorum ben şok. 😱
En son TRT'den dizi izleyeli 10 yıl falan olmuştur sanırım.
Zamanında Dikkat Bebek Var, En Son Babalar Duyar, Koçum Benim, Kuzenlerim gibi dizilerini izlemiştim. Bir nefretim yok aslında kanala, ama TRT izleme alışkanlığım yok işte nedense mesafeliyim biraz

Vakit ayırıp tvden izleyince harikanı atarım.
Canım ben evin yolunu bulamıyorum pek bu aralar, ayrıca akşamları dizi izlemek yerine yapacak daha güzel aktiviteler var
Bundan sonra da dizi izleyeceğimi sanmıyorum pek.

Zaten şurda kaldı 1 ayımız sonra elveda forum

Son düzenleme:
Ne gibi mesela

1 ay sonra nereye gidiyon evleniyonmu yoksa

Aa deme öyle
beraber gidicez , beraber dönücez İnşAllah

Bölümler hep Şener üzerine kurulu yani biraz baymaya başladı gibi beni. Ben Itır ve Tarık sahnelerini daha fazla görmek istiyorum.