recep ivedik tavsiyemdir izle.Bölümler hep Şener üzerine kurulu yani biraz baymaya başladı gibi beni. Ben Itır ve Tarık sahnelerini daha fazla görmek istiyorum.
Kes be soğan cücüğü hiç izlemedim izlemem deŞener.
recep ivedik tavsiyemdir izle.
Hayat sevince guzelle ayni gune denk gelmesi kotu oldu aralsrda bakiyorum o dizinin hikayesi de guzel su diziler ayni gunr denk gelmese ne var cumartrsi gunu de karisacak benimHangimiz Sevmedik özellikle bu hafta beni fazlasıyla cezbetmeye başladı. Çünkü içerisine duygusal sahneler de katmaya başladılar. Şu an tekrarına bakıyorum. Çok iyi gidiyor. Pazartesi izleyemesem de gönlüm yüksek reytingler almasından yana. Tekrarlarından izlemek durumundayım.
Hayat Sevince Güzel final yapıyor zaten bu diziden devam et bence.Hayat sevince guzelle ayni gune denk gelmesi kotu oldu aralsrda bakiyorum o dizinin hikayesi de guzel su diziler ayni gunr denk gelmese ne var cumartrsi gunu de karisacak benim
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artik oyle yapacam tabii ki bu dizide reytinge kurban gitmezseHayat Sevince Güzel final yapıyor zaten bu diziden devam et bence.
TRT 2,5 - 3 Reyting alan diziyi bitiremez kolay kolayArtik oyle yapacam tabii ki bu dizide reytinge kurban gitmezse
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spoiler vermeyeydin iyiydi.Son bölümü dün izlemiştim netten, baya beğendim.
Bölüme damgasını vuran isim İlyas oldu kuşkusuz. Ayşen'e olan karşılıksız aşkını öyle güzel hissettirdi ki baya etkilendim. Annesiyle olan resmine bakıp ağlaması beni de duygulandırdı, Bülent Şakrak zaten beğendiğim bir isim, tebrik ediyorum kendisini.
Bu arada İlyas'la Emel'in de yolunu yapmaya başladılar, güzel bir çift olurlar bence.İki kalbi kırık, aşkı birbirlerinde bulabilirler.
Itır, Münir - Adile aşkını öğrendi sonunda. Tarık'la evliliklerini kötü etkileyecektir bu durum.
Mürüvet, geçmişte Münir'le Adile'nin ayrılmasında baya pay sahibi olmuş. Adile öğrendi bunu iyi oldu, Münir'le Mürüvet evliliğine engel olur artık.
Merakla bekliyorum gelecek bölümü.
Bölümü izleyene kadar konuya girmeseydin o zaman, benim bölüm yorumu yapacağım belli.Spoiler vermeyeydin iyiydi.
Sana pek uymuyor bu tarz diziler nerden esti anlamadım ya neyseBölümü izleyene kadar konuya girmeseydin o zaman, benim bölüm yorumu yapacağım belli.
Sana ne beSana pek uymuyor bu tarz diziler nerden esti anlamadım ya neyse
Dizide en sevdiğim kısımlar Adile ve Münir'in eskileri hatırladığı sahneler. Oraya öyle sağlam şarkılar döşüyorlar ki etkilenmemek elde değil.Sana ne be
Aynen flashback sahnelerinin güzelliğini yorumuma ekleyecektim unutmuşum.Dizide en sevdiğim kısımlar Adile ve Münir'in eskileri hatırladığı sahneler. Oraya öyle sağlam şarkılar döşüyorlar ki etkilenmemek elde değil.
İyi düşünülmüş zaten onun oğlunun oynaması. Ama adam da bir karizma var bıyıklı haliyle ama o düğün günü sakallı hali ııh OLMAMIŞAynen flashback sahnelerinin güzelliğini yorumuma ekleyecektim unutmuşum.Ben de çok keyif alıyorum izlerken, bir de Münir'in gençliğini Altan Erkekli'nin oğlu oynuyormuş, iyi rol kesiyor, keza Adile'nin gençliğini oynayan kız da öyle.Ama Efe Erkekli konuk oyuncu olarak geçiyor mesela, inşallah bitmez bu flashbackler. ss
suan trt 1 de tekrarina bakiyorum.Şeneri özledim lan ne zamandır izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?