TRT 1 Hangimiz Sevmedik - Dizi Yorumları

Bölüm cok iyiydi fragmanda cok güzel yeni bölümü merakla bekliyorum

Hangimiz Sevmedik özellikle bu hafta beni fazlasıyla cezbetmeye başladı. Çünkü içerisine duygusal sahneler de katmaya başladılar. Şu an tekrarına bakıyorum. Çok iyi gidiyor. Pazartesi izleyemesem de gönlüm yüksek reytingler almasından yana. Tekrarlarından izlemek durumundayım.

Hayat sevince guzelle ayni gune denk gelmesi kotu oldu aralsrda bakiyorum o dizinin hikayesi de guzel su diziler ayni gunr denk gelmese ne var cumartrsi gunu de karisacak benim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayat sevince guzelle ayni gune denk gelmesi kotu oldu aralsrda bakiyorum o dizinin hikayesi de guzel su diziler ayni gunr denk gelmese ne var cumartrsi gunu de karisacak benim

Hayat Sevince Güzel final yapıyor zaten bu diziden devam et bence.

Bu arada su an tekrari var dizinin belki izlemek isteyenler olur

Son bölümü dün izlemiştim netten, baya beğendim.

Bölüme damgasını vuran isim İlyas oldu kuşkusuz. Ayşen'e olan karşılıksız aşkını öyle güzel hissettirdi ki baya etkilendim. Annesiyle olan resmine bakıp ağlaması beni de duygulandırdı, Bülent Şakrak zaten beğendiğim bir isim, tebrik ediyorum kendisini.

Bu arada İlyas'la Emel'in de yolunu yapmaya başladılar, güzel bir çift olurlar bence.
İki kalbi kırık, aşkı birbirlerinde bulabilirler.

Itır, Münir - Adile aşkını öğrendi sonunda. Tarık'la evliliklerini kötü etkileyecektir bu durum.

Mürüvet, geçmişte Münir'le Adile'nin ayrılmasında baya pay sahibi olmuş. Adile öğrendi bunu iyi oldu, Münir'le Mürüvet evliliğine engel olur artık.

Merakla bekliyorum gelecek bölümü.

Spoiler vermeyeydin iyiydi.

Dizide en sevdiğim kısımlar Adile ve Münir'in eskileri hatırladığı sahneler. Oraya öyle sağlam şarkılar döşüyorlar ki etkilenmemek elde değil.
Aynen flashback sahnelerinin güzelliğini yorumuma ekleyecektim unutmuşum.
Ben de çok keyif alıyorum izlerken, bir de Münir'in gençliğini Altan Erkekli'nin oğlu oynuyormuş, iyi rol kesiyor, keza Adile'nin gençliğini oynayan kız da öyle.
Ama Efe Erkekli konuk oyuncu olarak geçiyor mesela, inşallah bitmez bu flashbackler. ss

İyi düşünülmüş zaten onun oğlunun oynaması. Ama adam da bir karizma var bıyıklı haliyle ama o düğün günü sakallı hali ııh OLMAMIŞ

Sener harika ya . giysi denemedeki artistlikler cok fena