Hangi Yabancı Diziler Türkiye'ye Uyarlansın ?

Rtuk Kalksın Dexter, Two And a Half Men, Hung turkiyeye uyarlansın

Bu uyarlamalara isteyen çıkmasa da Revenve ve Monk da eklendi.Uyarlamalar olabilir ama iyi yapılmıyor,orjinaline bir şeyler katılamıyor,orjinalinden bir şeyler eksiltiliyor.

yayınlandı zaten küçük sırlarmıydı neydi öyle bi diziyle
[/SIZE]
Küçük Sırlarmıydi neymiydi????

O diziyi nasıl izlemezsin?

- - - Ekleme - - -

Bu arada belirtiyorum ki, Küçük Sırlar uyarlama falan değildi.

Tims izin alamamıştı Gossip Girl dizisinin uyarlanması için o yüzden tamamen farklısını çektiler. Ama herkes Gossip Girl gibi sandı. İki diziyi de izleyenler farkı ayırabilecek zaten.[/B][/COLOR][/FONT]

Yokya cakmasıydı...Mesela Gossip Girl'de Serana'nın kardeşinin ruhsal sorunlarıydı(sanırım unuttum şimdi) diziye bi kaç bölüm sonra katılmıştı.Annesi kardeşini saklıyordu herkesden.Kucuk sırlar'da da Ayşegül'ün kardeşi peydah oldu birden
Tims uyarlamadı çakmaliğini gösterdi yine.Tims'in açık ara en iyi MY'dir.My olmasa Tims'in işi zor harbiden

- - - Ekleme - - -

Bu arada kesinlikle Arrow TR'ye uyarlanabilecek kalitede bi dizi.Nikita'da uyarlanabilr.Bilim kurgu değiller pek masraf cıkaracağini sanmam hepsinin aksiyonu hat safhada TR'de de iş yapma olasılığı yuksek

Yok aslında öyle değildi.

Serena Küçük Sırlarda Suydu. İkisi de bağımlıydı.

Ortak noktaları var sayabilirim.

Ama mesela Serenanın annesi vardı, burada Suyun Babası

Orada Serena ile Blair dosttu. Burada Su ve Ayşegül düşman.

Orada Blair`in (yani Ayşegülün) annesi modacıydı ama burada Arzunun.

Dan`in Babası vardı burada Demirin Annesi

En başlıca örnek burada dedikoducukız yoktu.

mumkunse dizi uyarlanmasin .bizim senaristlerin hic mi yetenekleri yok dunya capinda bi dizi yazmiyorlar.

İşte o farklar aynı olsaydı uyarlama olcakti
Olmadiği için çakmalıkta kaldı
Kanal D'deyken izliyordum yaza denk geldiği için benimde favorimdi ama star'a geçti benim için bitmişti çünkü Doğan grubu star'a 2.kanal muamelesi yaptı hep yedek kanaldı onlar için.

TİMS Haftaiçi PT1 istemişti. Kanal D`de ise boş zaman yoktu. Bu yüzden Stara geçti.

mumkunse dizi uyarlanmasin .bizim senaristlerin hic mi yetenekleri yok dunya capinda bi dizi yazmiyorlar.

Dünya çapında olması için İngilizce olması şart. Amerikan ve İngiliz dizileri dışında dünyaca bilinen pek dizi yok. Ben bilmiyorum yani Amerikan ve İngiliz dizisi dışında dizi.
Şu an Türk dizileri dünyada baya iyi konumda. Eskiden Brezilya dizileri öyleydi ama şu an Türk dizileri çok yaygın.

Dizilerimizin bu kadar çok tutulmasının sebebi ise bence kalite değil sinemanın gelişmemişliği. Çoğu ülkede büyük oyuncular sadece sinema filmlerinde oynar tvye öyle arada sırada konuk falan olurlar ama bizde tam tersi sinema filmleri tutmadığı için tüm oyuncular dizilere yoğunlaşıyorlar, sinemada nadiren oynuyorlar. Durum böyle olunca da yüksek oyuncu kalitesinden dolayı diziler ilgi görüyor. Ama ben dizilerde bu kadar gelişmektense Bollywood gibi sinemada marka haline gelmeyi tercih ederdim orası ayrı.

pll olsa super olur başroller bile hazır:hazal, serenay,farah,burçin terzioglu,ceyda ateş yazın bunu kesin tutar