Hangi Usta Oyuncu 'Çukur' Dizisine Veda Ediyor?

Aaa bu adam değil ama Elvis çok erken çıktı diziden ayoll

@kerem Çukur 2.sezon olmucak diye benimle iddilaşıyordun gördünmü ayoll
Beyfendi öldü mü yaa? ölüsünü görmedim ben
Elvis gibi sıkarlarken göstermediler. Bence ölmemiştir. Gizliyorlardır. Nazıma da iş devretmez. Santranç oynuyordur Beyfendi yine

Beyfendi öldü mü yaa? ölüsünü görmedim ben
Elvis gibi sıkarlarken göstermediler. Bence ölmemiştir. Gizliyorlardır. Nazıma da iş devretmez. Santranç oynuyordur Beyfendi yine
Emrah Amir morgta cesedini gördüya cnm gebermiş yatıyordu morgta

İyi ben kaçırmışımo zamn
Dediğim gibi hiç beğenmiyordum rolünü
Aaa Nazım Morga götürdü orada cesedini gördü Emrah bizede gösterdiler tabi hortlamazsa

Ama ölüm sahnesi niye gösterilmedi nasıl öldürdülerse artık

Aaa Nazım Morga götürdü orada cesedini gördü Emrah bizede gösterdiler tabi hortlamazsa

Ama ölüm sahnesi niye gösterilmedi nasıl öldürdülerse artık
Geri gemesin rica edicem. Diziden ayrılması da saçma bi bahane
En son Kara Sevda oynamadı mı?
Parada anlaşamadık bence. Sorayım muhasebiciye

senaristin aciklamasina gore 3 sezonluk ellerinde senaryo varmis bakalim diziyede yeni isimler katilacakmis hayirlisi bekliyoruz

2.sezonun olacak olmasi iyi olmuş ama umarım 2.sezonda da aksiyonlu keyifli olur

Aaa kendi açıklaması öyleymiş 2 dizi ağır geliyor demiş ama hangi dizide oynuyor bilmiyorum bir araştırmak lazım

Demek ki izlediğimiz bir dizide değil, bu da demek oluyor ki kalitesiz bir dizide oynuyor. O yüzden araştırmaya gerek yok.

Demek ki izlediğimiz bir dizide değil, bu da demek oluyor ki kalitesiz bir dizide oynuyor. O yüzden araştırmaya gerek yok.
Aaa baktımda evet tiyatro ile bir arada götüremiyormuş yeni dizi değilmiş

Bu nedenle Zuhal Olcay ile birlikte rol üstlendiği Aşkın Halleri adlı tiyatro oyunu programı çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan profesyonel oyuncu Burak Sergen'in içine sinen yeni bir proje gelinceye dek, devam ettiği tiyatro çalışmalarına yoğunluk göstereceği öğrenildi.