Hangi Ufak Tefek Cinayetler Karakterisin?

Birkaç tane daha Arzu cevabı görsem ankette bir sıkıntı var derdim.

Evet unutmuşum seni. Forumun yarısı izleyince aklımdan çıkmış kusura bakma.
@vadikızı

Pelin!

Senin için tam bir prenses diyebiliriz. Pelin'le de asıl ortak noktanız bu zaten. Güzelliğinle herkesin dilindesin. Bu durumda özgüvenini haklı çıkarıyor tabii. Ayrıca sevdiğin insanları da aşırı sahipleniyorsun. Biraz kıskançlık var sanki sen de...
İstediğin her şeyi elde etmek senin için çok da zor değil. Bu uğurda yapamayacağın şey yok. Bu yönünü takdir ediyoruz aslında. Biraz da takıntıları olan birisin. Eğer sinirini bozan, seni rahatsız eden bir durum varsa onun sonuçlarını her ihtimaliyle düşünürsün kafanda. Bu durum seni biraz sinirli de yapıyor tıpkı Pelin gibi...

Yılanlar grubu oluşturmalıyız.

https://onedio.com/haber/hangi-ufak-tefek-cinayetler-karakteri-senin-sevgilin-olurdu-799633

Bu da testin diğer versiyonu. Hangisi sevgilin olurdu

Benim sonuç. Yaktın bizi Onedio

Aman dur, hemen gözün korkmasın. Tamam Merve kolay bir kadın değil evet ama asıl böylesi daha da çekici değil mi? İtiraf edelim onu elde etmek için epey uğraşman gerekecek. Tabii bu uğraşlar boşa çıkmayacak. Çünkü o da biliyor ki onun gibi bir kadın yalnızca seninle hayal ettiği aşkı yaşayabilir. İkinizde özgüveninizle girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Ha bir de sana bir tavsiyemiz var. Çok önemli bir problem olmadığı sürece Merve'yle tartışma deriz. Sinirlenince ne yapacağı pek belli olmuyor. Biz yine de senin onun içindeki yumuşak kalbini ortaya çıkaracağından eminiz. Mutluluklar!

@Aserat @Yiğitt @xemrexxx @Dosi @S.G.A.T. @Ahmed @Billy Kane @YıldırıM @mesmeso61 @ozmoturk @Sherlock

Test baya doğru galiba, tam sen bu.
Sevgilin de olsa sevgilin de senin gibi olurdu zaten. Doğru orantı.

Kurnaz, sinsirella Pelin çıktı. Yanlışımızı görse ipe dizer Allah muhafaza

Hangisi sevgilin olacak onu da öğren bakalım
Hoşlandığın cinsiyet kısmını erkek olarak işaretlemeyi unutma ama sonra yanlışlık çıkmasın
Al yavrum.

Serhan!

Tebrikler! Dizimizin en karizmatik, en cool ve en centilmen yakışıklısını kaptın. Tabii kaptın derken aslında sen de onun için ideal sevgilisin. Karakterleriniz o kadar benziyor ki. Resmen birbiriniz için yaratılmışsınız. Sen de tıpkı Serhan gibi kariyerinde oldukça başarılısın. Herkes size hayranlıkla bakacak. Çünkü ikiniz de her yönüyle mükemmel insanlarsınız. Ama dikkat et, Serhan bazen fazla içine kapanıp soğuk olabiliyor. Bunu çözmenin yolunu da en iyi sen bulursun.

Ooo hadi iyisin iyi yere kapak attın
Mehmet falan da çıkabilirdi yani

Bu ne şimdi?

Ay bayılacağım.

Karakterde Oya ile Arzu arası çıktım

Nasıl olur deme,iki soru vardı şu da bu da bana uyar dediğim değişince bir Oya bir Arzu oldu

Sevgilidede Serhan'ı kaptım

@vadikızı @Aserat