Hangi Türk Oyuncu Orlando Bloom İle Aynı Reklamda Oynadı?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,094
Puanı
1,061
Orlando Bloom ve Selma Ergeç, Magnum reklamlarında biraraya geldi.
Mart ayında reklam filminin çekimleri yapıldı.
Magnum kadının gözünden Bloom'un anlatılacağı reklam filmi büyük merakla bekleniyor.

Reklam filmiyle ilgili olarak Orlando Bloom: "Selma Ergeç'le bir arada olmaktan da son derece mutluyum. Aynı şekilde çekimlerimizin de çok keyifli geçeceğine inanıyorum. Eminim ki günün sonunda Magnum'la beraber, herkesi mutlu eden ve yayınlanacağı dijital platformlarda yoğun ilgi gören keyifli bir çalışmaya imza atmış olacağız."dedi.

Selma Ergeç ise: "Filmin güçlü bir hikayesi ve sıra dışı bir sinematografik dili var. 6 farklı Magnum kadınını canlandırdığım sahneler Orlando Bloom'un gözünden aktarılıyor. Çok iyi bir ekiple ve elbette Orlando'nun profesyonelliği ile sonucun çok güzel olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kıvanç keşke Magnum reklamlarında rol almaya devam etseydi... :5:

Star'da roportajı vardi.Muhteşem Yuzyılı sordu Nazlı bişiler dedi.Tam hatırlayamıyorum
@xemrexxx al sana MY ile ilgili bi haber

- - - Ekleme - - -

Kıvanç keşke Magnum reklamlarında rol almaya devam etseydi... :5:

Magnum dünya markasıysa dünya starlari gelsin ülkemize

Bunun üzerine yorum yapamıcam
Bide öpücük yollamiş

Madem dünya starı rol alsın diyorsun o zaman Brad Pitt felan rol alsın. Belki bununda hayranları vardır ama bana pek bir çekiciliği yok gibi geldi. Resimlerine bakıyorum biraz embesil havası seziyorum.

Kıvanç karizma ya. Tam benlik... :GDG:

Adam BabayFace'yse napsin
Adam 60'ada gelse 40 gibi görüncek
Brat bitmiş çökmüş son filmlerinde belli bi Tyler Durden değil.Yani o senin hayal ettiğin tipte değil

- - - Ekleme - - -

ovv yooooo:ban::ban::ban::ban::ban::ban:

Hemde süresiz olsun

Adam BabayFace'yse napsin
Adam 60'ada gelse 40 gibi görüncek
Brat bitmiş çökmüş son filmlerinde belli bi Tyler Durden değil.Yani o senin hayal ettiğin tipte değil

- - - Ekleme - - -

Hemde süresiz olsun
Aşk olsun, ben sonuçta Brad'in nereden nereye geldiğini biliyorum ya o bana yeter. Bu adamın gençliğide pek aman aman değil. Niye bu kadar büyütülmüş anlamadım. Kıvanç'ın vücudu geçtim bakışları hatta gözünün rengi yeter.

Kısaca ; bizım yeğli gıvancımız duğuveğiyken elalemin orlanunamı kaldık lo?

Eee öylede Brad gelse Kıvanç Mıvanç görmezdin

aklıma fransisco ile çağatayı karşılaştıran kızlar geldi

Selam Ergec cok güzel cikmis fotografta. Yakismislar